Deel hier alles over De Sims 4.
Kan iemand me uitleggen wat dit zijn? Zag op een engelse site een baan op een luchthaven voorbij komen maar dat was een mod. Ik heb echt geen idee wat dat betekend?

Advertentie

Hoi esmar,

Mods is een breed begrip, maar het komt van het Engelse woord 'modifications' (modificaties). Dit zijn bestanden die zorgen dat je game 'anders' werkt, zodat je meer functies krijgt, afhankelijk van de mod. Een voorbeeld van een (vrij bekende) mod is de UI Extension Cheat van weerbesu op Mod The Sims. Deze mod zorgt ervoor dat je bijvoorbeeld de relaties van je Sims aan kan passen, zonder de cheat in te voeren (modifyrelationship (naam sim) (naam sim) +...Friendship_Main)

Een andere mod zorgt er bijvoorbeeld voor dat je Sim een andere carrière kan kiezen, bijvoorbeeld Fotomodel

Weer een andere mod zorgt ervoor dat je kunt reizen naar de ziekenhuiskavel van het uitbreidingspakket ''Aan het Werk''

Etc. etc. etc.

Modificaties aka mods zijn dus dingen waarmee je je game 'modificeerd' en custom content, oftewel cc, slaat vooral op dingen die met het uiterlijk te maken heeft, zoals haar, make-up, kleding etc. en 'tastbare' dingen zoals tafels, stoelen, schilderijen etc.

Hopelijk heb je hier wat aan! :D

UI Extension Cheat: http://modthesims.info/d/558548
Fotomodel carrière: (http://modthesims.info/download.php?t=610829
dank je wel voor de uitleg. Daar heb ik zeker wat aan. Zijn er dan ook fijne paginas waar ik het beste kan zoeken voor dingen?
Fijn om te horen! De twee grootste (/bekendste) sites zijn The Sims Resource en Mod The Sims.
The Sims Resource is echt de grootste site wat betreft custom content. Mod the Sims is goed in wat betreft mods.

The Sims Resource: https://www.thesimsresource.com/
Mod The Sims: http://modthesims.info/

Verder kun je altijd op internet zoeken, op cc sims 4, mods sims 4 etc. Er zijn ook genoeg mensen die een eigen site hebben waar ze hun custom content/mods op plaatsen. Een goed voorbeeld is bijvoorbeeld Zerbu.

Zerbu: https://zerbu.tumblr.com/