Hier kan je walkthroughs vinden voor de missies en evenementen in De Sims FreePlay.
De missie "Levensdromen & nalatenschap" is beschikbaar vanaf niveau 26. In dit topic kan je een walkthrough vinden over hoe je de Levensdromen & nalatenschap missie kan volbrengen. Meer informatie over de nieuwe mogelijkheden die je kan vrijspelen na het voltooien van deze missie kan je in het De Sims Freeplay informatie topic vinden.

Beloningen:
- Volbreng deze missie om je Sims levensdromen te geven! Kijk toe hoe je Sims opgroeien, hun levensdromen tijdens verschillende levensstadia najagen en hun nalatenschap aan toekomstige generaties doorgeven!
- Volbreng deze missie voordat de tijd om is (6 dagen en 23 uren) om een extreem inspirerende zingende zalm te verdienen! Je kan de zingende zalm in de woonwinkel kopen voor levenspunten. In 30 seconden worden de behoeften van een Sim die luistert naar de zingende zalm helemaal groen. Daarna duurt het weer een tijdje voordat je de zalm weer kan gebruiken. Als je de zingende zalm eerder ontgrendeld had, dan zal je een gratis zingende zalm krijgen als je deze missie binnen de tijd afrondt.

Afbeelding

Levensdromen & nalatenschap Walkthrough
1. Bel een vriend of vriendin (3 minuten).
2. Verstuur uitnodigingen op de computer (6 uren en 24 minuten op een PC met 2 sterren en 4 uur en 48 minuten op een PC met 3 sterren).
3. Stuur 5 Sims naar het sneeuwpark.
4. Ga achter de bar staan in het sneeuwpark (20 minuten, maar doel is meteen voltooid zodra je Sim achter de bar gaat staan).
5. Bestel een cocktail voor § 2500 in de hut (30 seconden).
6. Vraag Osiris (de alien) naar nieuwe uitvindingen (14 uren en 20 minuten). Als je Osiris niet kan vinden dan kan je hem oproepen via de Simtracker.

Afbeelding
7. Bekijk de verouderingscontroller (dit vind je in hetzelfde paneel als de informatie over carrière, hobby’s en relaties bij het laatste tabblad).
8. Laat een volwassen Sim verouderen (normaal kost dit 10 levenspunten, maar het is voor deze taak gratis).
9. Stuur een Sim naar het park.
10. Bestudeer de gloeiende bol (1 dag). De gloeiende bol kan je op de brug bij de vijver vinden.

Afbeelding
11. Geef de bol aan een oudere. Door op de bol te klikken kan je hem aan een oudere Sim geven.

Afbeelding
12. Open het menu ‘levensdromen’.
13. Laat een levensdroom uitkomen. Dit is een taak die bij het tabblad levensdromen staat (bijvoorbeeld op een computer brieven aan sci-fi-beroemdheden schrijven, dat duurt 7 uren en 12 minuten als de computer 2 sterren heeft).
14. Laat een oudere Sim Osiris om hulp vragen (5 minuten).

Afbeelding

Afbeelding
15. Bezoek het openbare strand of de speelhal op het Mysterieuze Eiland. Klik op het icoontje van één van deze locaties. Het maakt niet uit welke locatie, aangezien je die op het moment nog niet kan bouwen.
16. Laat een oudere Sim Osiris om hulp vragen (20 seconden).
17. Laat een levensdroom uitkomen. Dit is een taak die bij het tabblad levensdromen staat (bijvoorbeeld op een computer brieven aan sci-fi-beroemdheden schrijven, dat duurt 7 uren en 12 minuten als de computer 2 sterren heeft).
18. Een wetenschappelijke doorbraak in het bad bereiken (8 uren en 5 minuten).
19. Ontkracht tijdens het drinken van een kopje thee de relativiteitstheorie (10 uren en 40 minuten). Hiervoor moet je een theeset hebben die je kan vinden in het keukengedeelte van de woonwinkel (koopmodus).
20. Laat een oudere een pompoen telen (24 uren). Een watermeloen telen (1 uur)*

Het is mogelijk om deze taak eerder in te plannen zolang je het maar niet eerder voltooid dan de taken hiervoor. Je kan bijvoorbeeld op een andere kavel een Sim deze opdracht te geven. Deze kavel bezoek je dan pas weer op het moment dat die taak aan de beurt is om tijd te besparen.

21. Bak wat peperkoekSims via het fornuis (6 uren). Ook deze taak kan je eerder inplannen. Je kan bijvoorbeeld op een andere kavel een Sim deze opdracht te geven. Deze kavel bezoek je dan pas weer op het moment dat die taak aan de beurt is om tijd te besparen.

Afbeelding

Afbeelding
22. Voltooi een levenscyclus. Als je bij deze taak bent zal je oudere Sim automatisch aan het einde van zijn of haar levenscyclus zijn. Ze kunnen geen interacties meer uitvoeren en Magere Hein staat al klaar. Klik op het uitroepenteken dat naast je oudere Sim verdwijnt en volgens op bevestigen om ‘m naar het hiernamaals te sturen. Er zal nu een zilveren levensbol verschijnen die je later aan een Sim met het Nerd-karakter kan toewijzen of gebruiken om speelhal IJsaap te bouwen (je hebt dan ook nog een bronzen levensbol nodig).
23. Breng 4 Sims samen in hetzelfde huis.
24. Wees aardig tegen een Sim (1 minuut).

Afbeelding
25. Krijg een baby (klik op een wieg) (1 dag).

Levensdromen & nalatenschap is momenteel de laatste hoofdmissie. Maar er komen nog wel met elke update nieuwe ontdekkingsmissies en evenementen.

Vorige missie: Met naald en draad

Advertentie

kikisims schreef:Hi, ik moet mijn sims schaakstrategieen op een schaakbord laten bepalen..hoe doe ik dat??..graag iemand die me zs
m kan helpen

Deze heb ik nog niet gehad maar ik neem aan op een schaakbord deze vind je in het park maar is ook te koop voor thuis

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 6 gasten