Hier kan je walkthroughs vinden voor de missies en evenementen in De Sims FreePlay.
chantalle » 01 apr 2016, 20:07 schreef:@Annet

Mooi huis

Erg smakelijk :D

Ik hoop dat ik alles win in geval van nood heb ik een voorraad lp gespaard
iedereen nog veel succes gewenst met dit smakelijke evenement
Vraag me af wat we hierna krijgen :lol:


Ik had ook LP gespaard..maar het ging ineens razend snel...was hellemaal happy.. :lol:

Dank je wel voor je compliment je :D

Advertentie

deesje » 01 apr 2016, 19:34 schreef:pff ik zit met zoveel vragen..
zo snap ik niet hoe ik die choco werkbladen verdubbeld kan krijgen..
weet ik ook niet hoe ik kavels kan slopen of een nieuw huis er op te zetten.

#help

Je kan een huis alleen slopen als er niemand in het huis woont , als je op het lege huis tikt , krijg je de optie ,een nieuwe sim toevoegen , een bestaande sim laten verhuizen etc. Als laatste staat huis slopen ,
Voor een nieuw huis tik je op een stukje land , je krijg dan diverse huizen te zien om te bouwen , als je op het vergrootglas tikt kan je eerst kijken hoe het huis eruit ziet.

Van dat dupliceren van dingen snap ik ook niet...ik doe daar ook niet aan ....je kan dan alles winnen zonder moeite ervoor te doen , en daar hou ik niet van, probeer dan liever extra LP te verdienen om een beetje te helpen
Ik laat 10 sims op een locatie koken na een half uurtje heb je 5 lp na een keer of 5 gedaan te hebben halen de sims de hoogste rang en ook een lp. die de hoogste rang hebben gehaald laat ik even duiken zodat ze daarna weer van voren af aan kunnen beginnen die zo verkregen lp's gebruik ik als het evenement op opgeveer 1 uur 59 minuten staat. dan win je bijna 2 uur per sim (4 sims) en je raakt maar 4 lp kwijt. het gevolg is dat ik nu 2 dagen voor op het schema zit.
Freeplayfan » 27 aug 2016, 19:30 schreef:Ik laat 10 sims op een locatie koken na een half uurtje heb je 5 lp na een keer of 5 gedaan te hebben halen de sims de hoogste rang en ook een lp. die de hoogste rang hebben gehaald laat ik even duiken zodat ze daarna weer van voren af aan kunnen beginnen die zo verkregen lp's gebruik ik als het evenement op opgeveer 1 uur 59 minuten staat. dan win je bijna 2 uur per sim (4 sims) en je raakt maar 4 lp kwijt. het gevolg is dat ik nu 2 dagen voor op het schema zit.


dit is inderdaad erg handig, vooral omdat je al van te voren een aankondiging krijgt van 'hobby event ... komt er aan'
kun je toch nog even wat extra lp bijelkaar sprokkelen. :lol:
ik heb het event de vorige keer al behaald, ik had toen de 4 hobbytafels met een glitch verdubbeld (wat echt een heel gedoe was trouwens)
Voor mij de eerste keer.

Vreemd genoeg staat in de opdracht:
"Koop maximaal vier chocolatierwerkbanken via de dumpwinkel ..." etc.
Het woord "maximaal" geeft aan dat het kopen van meer dan vier chocolatierwerkbanken geen zin heeft dan wel onmogelijk is.
Ik heb er 6 gekocht (vanaf de vijfde werd iedere chocolatierwerkbank wel steeds weer duurder) en ben nu met 6 Sims tegelijk aan het werk. Ik kon er zelfs meer kopen.

Nadeel is wel dat als je veel Sims hebt die je allemaal in een bepaalde hobby hebt gespecialiseerd, je met minder Sims deze hobby kan doen ofwel moet accepteren dat het specialisme van de oude hobby verloren gaat.
Als je de startpost hier bedoelt dat kan kloppen dat lees je ook in de reacties dat er een beperking was van 4 stations die op een creatieve manier kon worden vermeerderd. Op de schilderezels de xylofoons en de puppy/kitten kleden na is er nergens een beperking op.

Ik heb wat ik elders al schreef een ploeg van 10 sims die hobby hoppen, nu dus chocolatier. Een aantal hobby's zijn niet lucratief om te houden, 1 keer de beloningen ontgrendelen daarna gewoon door naar de volgende hobby. Voor de LP is het handig een kookclub te hebben datzelfde clubje kan je indien nodig inzetten voor de tijdelijke hobbys.
Vergelijkbare onderwerpen Statistieken Laatste bericht
Buur worden bij Sims freeplay
1, 2, 3 door Fie1221 06 mei 2018, 12:18 De Sims Freeplay Algemeen
21 Reacties
8631 Bekeken
door Sim Plist
24 dec 2018, 20:41
Mijn sims worden niet meer ouder. Sims 4
door Carlijndejong 31 maart 2018, 20:53 De Sims 4 Technisch Forum
2 Reacties
2153 Bekeken
door Carlijndejong
31 maart 2018, 21:41
Sims 1
door Reauneth 26 aug 2018, 19:21 De Sims
0 Reacties
1130 Bekeken
door Reauneth
26 aug 2018, 19:21

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten