Hier kan je walkthroughs vinden voor de missies en evenementen in De Sims FreePlay.

Advertentie

Het hele principe van influencer zijn staat mij eigenlijk tegen. Net of het maar normaal moet zijn de social influencers op social media met hun nep profielen. Met dat in gedachte staat dit hele gedoe mij tegen eerlijk gezegd.
Tja, ik wist niet eens dat 'social influencer' een ding was.
Heb het even opgezocht en kan me helemaal vinden in je afkeer daarvan, het principe staat mij ook tegen.

Maar eerlijk gezegd ben ik bij het spelen van spellen helemaal niet gefocust op dergelijke zaken, maar op de uitdaging / krachtmeting die het spel in zich heeft.
Ik kan ook zonder problemen een spel spelen dat met oorlog verband houdt, bijv. Civilization, Warcraft en Red Alert. Daar spreekt me vooral de uitdaging m.b.t. strategie en tactiek aan.
Het is grappig dat hier een soort tv-programma wordt nagedaan maar qua spelplezier gaat het mis, ofwel je wordt overtroefd in het geel of je schiet in het rood omdat je nog niet kon kiezen voor “stop en overtuig”. En dan die lelijke prijzen!!! Raar behang voor in de cafetaia van een school en andere schoolgebouwspullen. Ik snap ‘m niet.

Het lijkt meer een ding om te zorgen dat je SP’s gaat uitgeven voor chocoladerepen en echt geld. Net als voor de missie L-vormige kamers. Dat kost zoveel SP of § dat het meer lijkt ontworpen om je over te halen om echt geld uit te geven om SP of simoleans te kopen.
Tja, ik weet niet hoe groot de kans is om de hoofdprijs te halen zonder SP's te investeren. Zelf heb ik al wat uitdagingen verloren, wel een paar keer veel pech gehad.
Op dit moment heb ik 3 Sims overtuigd, nog 4 te gaan. Dat ga ik (zonder SP's te gebruiken) niet meer redden in de resterende 4 dagen.

Er zijn wel situaties waarbij je de kans op succes kan vergroten, door slim te kiezen (kans rekenen of althans inschatten) of je 'stop en overtuig' moet kiezen, dan wel door moet gokken en wanneer je het best een chocoladereep kan gebruiken. Dus een beetje sturen kan wel.
Maar hoofdzakelijk zul je toch voldoende geluk moeten hebben. Waarschijnlijk is het wel zo uitgekiend dat veruit de meeste spelers SP's moeten investeren om de hoofdprijs te halen.

De prijzen vind ik persoonlijk ook niet interessant.

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast