In dit subforum vind je alle wedstrijden die worden georganiseerd op het forum
Ezra heeft net zijn/haar middelbare schooldiploma gekregen en woont sinds kort op zijn-/haarzelf. Ezra heeft veel broertjes en zusjes en omdat ze thuis nooit veel geld hadden maakte Ezra's moeder altijd zelf kleren voor haar kinderen. Ezra is de oudste en hielp zijn/haar moeder altijd graag, met het maken van de kleren maar ook met het passen op de kleintjes. Het is Ezra's droom om een beroemde modeontwerp(st)er te worden, dus is hij/zij bezig een portfolio te maken vol met schetsen, ontwerpen en stofjes.

Hoe zie jij Ezra voor je? Hoe zien zijn/haar kleren eruit, wat voor kapsel heeft hij/zij, wat is zijn/haar persoonlijkheid? Zolang je een jongvolwassen Sim maakt, die aansluit bij het bovenstaande verhaaltje, ben je vrij om Ezra zelf te creëren!

Zoals met elke wedstrijd zal de winnaar van de wedstrijd tijdelijk een mooi plekje op de homepage krijgen.

Wil je meedoen?
Laat het dan weten in dit topic. Wij zullen vervolgens een persoonlijk album voor je maken in onze Galerij waar jij screens van je inzending kan plaatsen.

Regels
- De inschrijftermijn is een week, dus je hebt tot 2 december om een bericht achter te laten in dit topic. De inzendtermijn duurt vervolgens tot en met (12) [update:] 13 december. Mocht iemand wat meer tijd nodig hebben, dan zullen we deze termijn eventueel verlengen. Als alle inzendingen al voor de inzendtermijn binnen zijn, zal de stemronde ook al eerder beginnen.
- Zoals hierboven genoemd moet de Sim een jongvolwassene zijn en Ezra als voornaam hebben. Verder mag je zelf het geslacht, de kleren, het kapsel etc. bepalen.
- Het is uiteraard de bedoeling dat je jouw inzending helemaal zelf maakt. Het is niet toegestaan om een creatie van een ander te gebruiken of aan te passen voor deze wedstrijd.
- Je moet minstens 2 afbeeldingen van je inzending posten in het persoonlijke album dat wij voor je zullen maken. Of dit een foto uit CAS of een in-game screenshot is mag je zelf weten.
- Het is toegestaan om een link naar je creatie op De Sims 4 Galerij bij de beschrijving te zetten. Het zou leuk zijn als de tag #Pinguintech-wedstrijd gebruikt wordt op de Galerij - zo zijn alle creaties eenvoudig te vinden.
- NB: Bij het uploaden van screens via onze Galerij staat er een melding van maximale afmetingen. Je hoeft je afbeeldingen echter niet te verkleinen voordat je ze uploadt. Dit wordt automatisch voor je gedaan zodat de laadtijden van het album niet te lang duren. Het kan voor de omvang van de screens wel handig zijn als je ze eerst verkleint en/of omzet naar JPEG (bijvoorbeeld als je screens standaard groter zijn dan 2 MB per stuk).
- CC is toegestaan.
- Het is prima als je maar één outfit kiest, maar je mag ze ook allemaal kiezen, of meerdere alledaagse outfits laten zien.

Veel succes allemaal!
Laatst gewijzigd door MariTom op 12 dec 2015, 21:09, 2 keer totaal gewijzigd.

Advertentie