Deel hier alles over SimCity BuildIt voor de tablet en gsm.
In dit topic kan je al je tips delen voor SimCity BuildIt. Bekijk ook eens het niveauoverzicht om te zien welke nieuwe mogelijkheden je krijgt per niveau en hoeveel geld je het beste kan sparen voordat je naar het volgende niveau gaat.

Hier een aantal tips van mij.

Afbeelding
Regelmatig zie je gedachtenwolkjes verschijnen bij woonwijken. Als je hierop klikt en vervolgens nog een keer klikt dan is er een kans dat je een speciaal voorwerp ontvangt waarmee je de stadsopslag kan uitbreiden (of meer grond kan kopen of rampen kan starten). Deze speciale voorwerpen zijn ook veel waard op de wereldmarkt, dus het is verstandig om regelmatig op deze wolkjes te klikken. Je krijgt overigens maar een beperkt aantal per dag, dus als je een tijdje niets meer krijgt kan je beter de volgende dag nog eens proberen.

Afbeelding
Zorg dat je snel het handelsdepot (8.000 inwoners vereist) en de haven (20.000 inwoners vereist) bouwt. Het handelsdepot is erg handig om geld te verdienen en met de haven kan je sleutels verdienen waarmee je specialisaties kan bouwen.

Afbeelding
Als je stadsopslag helemaal vol zit of als je gewoon meer geld nodig hebt dan kan je dingen te koop aanbieden bij het handelsdepot. Als je het geld niet snel nodig hebt dan kan je eventueel veel dure voorwerpen voor de maximale prijs te koop aanbieden. Andere mensen zullen het waarschijnlijk niet kopen, maar 48 uren nadat je het hebt geadverteerd zal Daniel (de stad van het spel) deze voorwerpen kopen.

Advertentie

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 3 gasten