Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.
Ik vroeg me af of meerdere mensen dit hebben opgemerkt en of jullie weten wat de oplossing hiervoor is.
Als ik ramen in een hoek wil plaatsen lukt het soms de eerste keer. Maar als ik een raam verplaats dan kan ik t niet meer terugplaatsen ondat t in een hoek van een huis is en tegen een andere raam komt? Ik wil graag heel dit stuk vol ramen. Ik had het eerst maar toen ik perongelijk een raam verplaatste kreeg ik het niet meer terug :?:

Advertentie

Sommige voorwerpen zijn inderdaad lastig te plaatsen, met ramen heb ik ook vaker zitten prutsen.
Vroeg of laat lukt het me altijd wel, door in- of uit te zoomen en/of het zicht wat te draaien. Maar ik heb geloof ik nog geen ramen helemaal in een hoek geplaatst, of tegen elkaar aan geplaatst.

Misschien kun je het raam wel selecteren als je het andere raam dat er tegenaan zit, eerst in de inventaris plaatst?

De plaats waar je moet klikken om het juiste voorwerp geselecteerd te krijgen, kan zich soms erg nauw komen heb ik gemerkt. Dat kan misschien net op een andere plek zijn dan je verwacht, bijv. niet in het midden maar aan de rand (omdat je anders weer net een ander voorwerp aanklikt dat in de buurt zit).
Echt onder een hoek plaatsen is echt geluk hebben. Tot nog toe is mij dat niet gelukt. Bij kant en klaar woningen waar dit zo is laat ik dat meestal zo want zdra je gaat verplaatsen krijg je het nooit meer zoals het was. Heel mischien kan het ook met de vorm van de ramen te maken hebben.
Vergelijkbare onderwerpen Statistieken Laatste bericht
Sneeuw chalet
door Isa sims1 25 dec 2017, 12:38 De Sims Freeplay Algemeen
5 Reacties
293 Bekeken
door Galdor
12 jan 2018, 17:41
Blijft het sneeuwen in de Sneeuw Chalet?
door cheyvi99 07 jan 2018, 21:40 De Sims Freeplay Algemeen
3 Reacties
184 Bekeken
door Neffertiti
17 feb 2018, 20:44

Gebruikers op dit forum: Neffertiti en 12 gasten