Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.

Advertentie

Ik zou dit ook graag weten want ik heb enkele Sims “al de meest fantastische levensbol die er bestaat” gegeven (platinum) en dat knopje om ze zelf ouder te laten worden voor 2 LP is dan uitgegrijsd (greyed out) maar ze worden uit zichzelf nog steeds ouder met zo’n ring om hun portret en op een gegeven moment een verjaardagstaart boven hun hoofd.
Het zou moeten werken via de simcontroller - tabblad leeftijdsbeheersing (zandloper) en dan de tweede knop (pauzeknop (= twee verticale streepjes)).
Je zou dan een overzicht moeten krijgen van alle levensbollen die je hebt opgeslagen en dan kun je een platina levensbol kiezen.

Geen idee hoe het precies werkt als je Sim al een platina levensbol bij zich heeft, maar als het niet op soortgelijke wijze werkt, zou je kunnen proberen de levensbol eerst in je inventaris te plaatsen.

Ik heb er zelf geen ervaring mee, maar dit is wat ik uit de beschrijvingen op internet haal. Hopelijk werkt het ook zo eenvoudig als het klinkt.
Vergelijkbare onderwerpen Statistieken Laatste bericht
Nieuwe sim toevoegen lukt niet
door Lies06 28 feb 2021, 12:48 De Sims Freeplay Algemeen
3 Reacties
1736 Bekeken
door Sim Plist
03 maart 2021, 01:54
Sim reageert niet op acties via telefoon
door ambersims4 11 jan 2021, 15:25 De Sims Freeplay Algemeen
0 Reacties
3279 Bekeken
door ambersims4
11 jan 2021, 15:25

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 16 gasten