Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.
Heb het bericht via de Game Center app verstuurd (IOS 7 heeft die nog).
Ik heb je Gmail-adres gebruikt dat je had opgegeven, inmiddels ook nog geprobeerd met je Game Center naam (want die optie biedt de Game Center app ook).

Ik weet niet wat de norm is om PB's te kunnen lezen/sturen (misschien 10 berichten plaatsen of wellicht een paar weken lid zijn) maar zal mijn email-adres wel versleuteld geven, ik haal het later wel weer weg:

addjiemeel apenst@@rt gmail punt com

Advertentie

Ik heb je vriendenverzoek voor Game Center via iMessage ontvangen. Probleem is echter dat ik het verzoek kennelijk nog moet accepteren, maar die optie krijg ik in de instellingen van Game Center helaas niet. Inmiddels heb ik ook de de support website van Apple gevonden dat dit niet mogelijk is met eerdere versies dan IOS 13.

Misschien gaat Apple bij de bovenstaande info niet meer uit van het gebruik van hele oude IOS versies, dus de laatste hoop is misschien mijn oude iPhone, maar tot nu toe is het vreemd genoeg niet gelukt om daarmee op het benodigde Apple account in te loggen (ook als ik op de nieuwe iPhone uitgelogd ben). Dit was waarschijnlijk ook de reden dat mijn eerdere uitnodigingen niet verstuurd zijn, want daardoor bleek iMessage niet geactiveerd te zijn.

Als ik op de oude iPhone via de Game Center App probeer in te loggen (met de Apple ID) krijg ik een melding dat er inmiddels te veel mislukte inlogpogingen zijn geweest, het kan daardoor even duren voordat ik het opnieuw kan proberen.

Mocht ook dat niet werken, dan vrees ik dat het ophoudt en zul je vrienden moeten vinden die ook IOS 13 hebben.
Ik zal nog wel laten weten als mijn opties uitgeput zijn (of iemand moet nog een idee hebben).
Helaas ben ik inmiddels door mijn opties heen.

Het technische verhaal:
Het is nog wel gelukt om op mijn oude iPhone in Game Center in te loggen, maar daar heb ik geen vriendenverzoek binnengekregen.
Ik denk dat ook daar iMessage nodig is om het te laten werken, maar het lukt niet om iMessage te activeren. Het schijnt dat daarvoor een Simkaart in de iPhone aanwezig moet zijn om de iPhone te koppelen aan het telefoonnummer, maar die Simkaart had ik overgeplaatst (en gestript tot nano-simkaart) en geactiveerd in mijn nieuwere iPhone.

Ik hoop dat iemand anders met IOS 13 die via Game Center speelt, zich aandient. Het positieve is alvast dat Game Center weer beter ondersteund wordt door Apple, dus wellicht groeit het aantal spelers via Game Center de komende tijd weer.
Ik heb inmiddels mijn tweede buurman via iOS! Iedereen met een iPad/iPhone met up-to-date versie (13.x): je kan elkaar uitnodigen via het Game Center dat je vindt via de instellingen. De uitnodiging gaat via iMessage, daarvoor heb je een 06-nr. of e-mailadres van iemand nodig. Dus alleen aan de bijaam in Game Center heb je niets, want dan komt de uitnodiging niet aan.

Ik zoek een buurman met zwembad en iOS 13 of hoger! Nodig me uit op het e-mailadres: belle punt prinssen apenstaartje gmail punt com.

Zelf heb ik een spreekstoel, sterrenkijker, gitaar, brandslang, etc. Het meeste staat bij het huis centraal op de kaart met het groene dak. Over twee missies heb ik ook een zwembad.
Vergelijkbare onderwerpen Statistieken Laatste bericht
Actieve buren
door Kellox_ 15 aug 2019, 12:00 De Sims Freeplay Algemeen
6 Reacties
3372 Bekeken
door TMINNIE
30 okt 2019, 17:38
Tafelvoetbalspel bij de buren
door Bellasagalove19_ 09 jan 2019, 10:09 De Sims Freeplay Algemeen
2 Reacties
1326 Bekeken
door Bellasagalove19_
13 jan 2019, 21:09
Sims te veel
door Chekie 11 feb 2019, 22:18 De Sims Freeplay Algemeen
1 Reacties
2893 Bekeken
door Sim Plist
11 feb 2019, 23:09

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 12 gasten