Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.
T0rn4d0 » 26 jul 2016, 16:50 schreef:Niveau 8 bereikt (met de eerste, de andere morgen)...
Die hondenopdracht duurt 1 uur... Serieus? Dat is toch aardig overdreven lijkt me.
Vanaf nu in ieder geval onhaalbaar om er 25 op 1 dag af te werken. Zelfs met 20% eraf is dat nog 48 minuten...

Tot hier ging het snel en vlot... Maar nu wordt het vermoedelijk moeilijk (onmogelijk zonder LP's?) want die badges moeten ook nog verzameld worden om verder omhoog te kunnen.

Wauw bizar. Nog even en je moet uren achter je ipad/mobiel zitten wil je je werkdag überhaupt compleet hebben. Is toch ook niet leuk zo? Als dat al een uur is, vraag ik me af hoelang die opdrachten op niveau 9 en 10 dan wel niet duren...

Advertentie

Niveau 10 unlockt geen activiteit meer denk ik.

Nu kunnen we nog eens 't zelfde doen bij de acteurs... Ik vrees dat dit snel zal vervelen als ze dit met alle beroepen zullen doen.

Ik heb nu ook de tweede agent op niveau 8. Maar aangezien het 24u duurt om de honden en het forensisch lab te bouwen vrees ik vandaag niet eens 25 sims te kunnen helpen. Van zodra ik er 4 heb die minstens 1 van beide activiteiten vereisen zit ik geblokkeerd.

Anyway, dit is stilaan overdreven m.i. Als dit de richting is waarin ze uitgaan verwijder ik binnenkort waarschijnlijk gewoon het spel. 't wordt op deze manier heel erg eentonig steeds hetzelfde doen (en misschien zelfs gewoon niet haalbaar zonder betalen).
Is dus gewoon onmogelijk geworden...

Ik moet 18 sims helpen voor een badge. 3/4 hebben een taak van 1u (ondertussen gereduceerd tot 48 minuten). Dus ik moet minstens 10x een sim helpen met een 1uur taak terwijl een dagtaak maar 8uur is.

Beetje zielig hoor van EA. Volgende stap van FTP richting PTW...

En als je elke keer een LP moet gebruiken dan zullen die ontzettend snel zakken. Trouwens gewoon onhaalbaar als dat voor alle beroepen zo zal zijn, dus daar begin ik niet aan.
alexpret » 28 jul 2016, 19:29 schreef:een uur?? Welk level zit je dan? Is dat met de honden? Want daar ga ik binnen 24 uur aan beginnen. 8-) aanbouw loopt nog
Zit met 1sim op level 8 en een andere bijna (met de andere specialisatie)Ja met de honden.
Ik heb zowel metropolitie als buitengewoon agent lvl8.
Alle werkstations zijn lvl 12 behalve forensisch lab, dat ben ik nu aan het upgraden. Benieuwd tot hoever ik alle werkstations krijg als lvl8...
T0rn4d0 » 29 jul 2016, 15:53 schreef:
alexpret » 28 jul 2016, 19:29 schreef:een uur?? Welk level zit je dan? Is dat met de honden? Want daar ga ik binnen 24 uur aan beginnen. 8-) aanbouw loopt nog
Zit met 1sim op level 8 en een andere bijna (met de andere specialisatie)Ja met de honden.
Ik heb zowel metropolitie als buitengewoon agent lvl8.
Alle werkstations zijn lvl 12 behalve forensisch lab, dat ben ik nu aan het upgraden. Benieuwd tot hoever ik alle werkstations krijg als lvl8...

Forensisch lab is ook 57 minuten.. Echt belachelijk. Zo haal je je badges per werkdag natuurlijk nooit inderdaad...
5e badge om van 8 naar 9 te gaan is politietape en recorder verzamelen.

Recorder heb ik, maar afgelopen 2 dagen heb ik welgeteld 1 tape gezien... Blijven proberen zeker?
Ondertussen ook terug sims laten koken om te kunnen versnellen met LP...
Dit pushen is goed voor een paar dagen en/of 1 beroep maar dit doe ik echt niet voor elk beroep.
Hoi, ik heb een probleem en hoop dat iemand me kan helpen. Ik zit in niveau 9 van metropolitie en ik moet drie belangrijke sims helpen voor een badge. Maar er komen per dienst geen 3 belangrijke sims. Ik gebruik telkens al lp om de acties die een uur duren te voltooien en dat ik meer sims kan helpen. Maar van de 25 was maar een een belangrijke sims. Al mn lp gaat op en ik haal die badge nog steeds niet. Weet iemand hoe je meer belangrijke sims krijgt?
Ik zit met een vergelijkbaar probleem: Ook niveau 9 (en langzaamaan dat hele beroep stikbeu) en ik moet 5 grondstoffen verkrijgen. Er komen nooit 5 van dat soort grondstoffen binnen één dienst.

En dan zijn dat nog niet eens de laatste badges.
Heeft iemand eigenlijk een overzicht van welke badges er nog gehaald moeten worden? Want mijn ervaringsbalkjes zijn nu toch echt wel vol, maar als ik een geen badges heb word ik nooit niveau 10 en kan ik dit project nooit afsluiten.
Mensen die nog goede tips willen om de badges te halen (hier kwam ik toevallig achter):

1. Zet je beroepssim aan het werk op een externe locatie. Vaak als je sim dan daarna terug komt van werk, is de badge ineens voltooid. Als je een nieuw niveau begint, dan moet je de eerste badge even zelf halen. Dit heb ik vaker geprobeerd en het werkt eigenlijk altijd. Ik heb geen codes of cheats gebruikt.

2. Als je een bepaalde badge moet halen zoals 3 speciale mensen of 20 handboeien etc. 'verzamel' deze klanten met de 2 stagiaires die je hebt, zoveel mogelijk. Dan heb je met je beroepssim alvast een voorsprong voor de volgende keer.

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast