Informatie en tips over De Sims FreePlay. Stel hier je vragen over het spel en vind nieuwe buren in het De Sims FreePlay burentopic.
Om de tienerstervilla in De Sims FreePlay te kunnen bouwen moet je eerst de De weg naar de top missie hebben volbracht waarmee je het Beroemde Simstad-bord ontgrendeld.

Afbeelding

Afbeelding
Om het Beroemde Simstad-bord van niveau 0 naar niveau 1 te kunnen verbeteren heb je tienerster grondstoffen nodig. Je kan deze grondstoffen verdienen door een nieuwe collectie te beginnen bij de hobby tienerster en alle muziekstukken opnieuw te gaan verzamelen. Ook kan je soms tienerster grondstoffen verdienen met willekeurige interacties van je tieners (en soms ook andere leeftijdscategorieën). De kans dat je op deze manier een grondstof krijgt is erg klein, waardoor het maanden kan duren voordat je alle grondstoffen hebt. Je kan eventueel LP gebruiken om sneller te kunnen upgraden. Elke grondstof kost 3 LP per stuk.

Van niveau 0 naar niveau 1: 15 grondstoffen = 45 LP
Van niveau 1 naar niveau 2: 30 grondstoffen = 90 LP
Van niveau 2 naar niveau 3: 45 grondstoffen = 135 LP

Bij de verschillende niveaus komen ook beloningen:
Niveau 1: Je hebt nu kans om een bonus van 200 Simdollars te verdienen als je de inkomsten van je stad verzamelt (door het geld van een woning of ander gebouw te verzamelen).
Niveau 2: Je hebt nu kans om een bonus van 400 Simdollars te verdienen als je de inkomsten van je stad verzamelt (door het geld van een woning of ander gebouw te verzamelen).
Niveau 3: Je ontgrendeld nu de tienerstervilla + Je hebt nu kans om een bonus van 600 Simdollars te verdienen als je de inkomsten van je stad verzamelt (door het geld van een woning of ander gebouw te verzamelen).

Afbeelding
Als je niveau 3 hebt behaald ontgrendel je de tienerstervilla. Deze kan je de eerste keer gratis plaatsen op grote kavels (‘premium kavels’). De tienerstervilla heeft onder meer drie verdiepingen en een zwembad. Als je een tweede tienerstervilla wilt bouwen, dan kost dat 4.775.000 Simdollars (het bedrag is mogelijk afhankelijk van jouw stadswaarde).


Het uiterlijk van de tienerstervilla
De tienerstervilla heeft drie verdiepingen en veel luxe zoals een auto, zwembad en veel dure voorwerpen. Ook heeft de tienerstervilla een uniek uiterlijk met een oprit en andere omheining met beveiligingscamera.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Advertentie

Richarddemunck » 11 jan 2015, 15:47 schreef:Het is het beste om je tieners muziek te laten spelen dan verdien je ze als je bij elke rij alle 3 de noten/tonen hebt
Het duurt wel ontzettend lang dus om de tijd te versnellen kan je meerdere tieners tegelijk gebruiken

Idd zo dit handig zijn,
Maar helaas kan maar 1 TienerSim een TienerSter zijn.
Dus kan je niet meerdere sims aan het werk zetten :(

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 8 gasten