Heb je De Sims 4 problemen of vragen over laptopaankoopadvies? In dit forum kan je om hulp vragen of medeSimmers helpen met hun problemen.
Hoi allen,

Ik wil graag een nieuwe laptop kopen, maar aangezien ik ontzettend houd van simsen :) wil ik graag weten of deze laptop hier wel geschikt voor is. Het zou fijn zijn als iemand met meer verstand dan ik hiervoor een antwoord op mijn vraag heeft.

Dit is de laptop die ik wil gaan kopen: Asus VivoBook S S510UN-BQ349T

Dankjewel alvast!

Advertentie

Ik denk dat dit prima zou kunnen. Alleen zo aan de reviews op Coolblue.nl te lezen wordt de laptop wel heel snel warm tijdens gamen en hierdoor dus ook heel lawaaierig. Dat is misschien wel een dingetje om rekening mee te houden.

Qua specificaties zou die op medium, misschien zelfs wel op hoge instellingen Sims 4 vloeiend kunnen draaien. Ik vind t een prima keuze.
CatchingWolfEyes schreef:Ik denk dat dit prima zou kunnen. Alleen zo aan de reviews op Coolblue.nl te lezen wordt de laptop wel heel snel warm tijdens gamen en hierdoor dus ook heel lawaaierig. Dat is misschien wel een dingetje om rekening mee te houden.

Qua specificaties zou die op medium, misschien zelfs wel op hoge instellingen Sims 4 vloeiend kunnen draaien. Ik vind t een prima keuze.


Hoi, dankjewel voor je antwoord :)
Ik heb hem ondertussen ook al gekocht en ik merk inderdaad dat hij wat lawaaierig kan zijn tijdens het gamen. Aangezien ik vaak mijn koptelefoon op heb tijdens het gamen is dat geen probleem voor mij. Ik ben dan (tot nu) ook erg blij met mijn keuze
Heel fijn! Als je tijd hebt kun je altijd een review schrijven in het vastgezette topic laptop advies zodat andere mensen deze laptop misschien ook kunnen kopen :)
Vergelijkbare onderwerpen Statistieken Laatste bericht
Laptop aanschaffen advies
door Lk23 20 jun 2019, 23:54 De Sims 4 Technisch Forum
0 Reacties
456 Bekeken
door Lk23
20 jun 2019, 23:54
Nieuwe laptop voor de sims.
door Rockyyx 11 mei 2019, 11:17 De Sims 4 Technisch Forum
0 Reacties
570 Bekeken
door Rockyyx
11 mei 2019, 11:17
Laptop vraagje
door Xjaimyyyy 29 jul 2019, 11:37 De Sims 4 Technisch Forum
0 Reacties
431 Bekeken
door Xjaimyyyy
29 jul 2019, 11:37

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast