Heb je De Sims 4 problemen of vragen over laptopaankoopadvies? In dit forum kan je om hulp vragen of medeSimmers helpen met hun problemen.
Hoi nou ik heb dus een probleem, mijn sims crasht. Mijn sims doet heel traag, komt wel tot het startscherm. Ik kan een nieuwe sim aanmaken, een huishouden laden maar tot ik nou eenmaal mijn sim in een huis doe en/of dat huishouden dat ik heb geladen dat ik dan op play doe dan laad hij dat hij naar dat huishouden of nieuwe huishouden gaat en dan blijft hij daarop staan. Ik heb al mijn cc verwijderd, mods verwijderd, saves EN tray verwijderd en al gerepareerd maar niks werkt. Ik ben best wanhopig want ik heb net 2 nieuwe uitbreidingspakketen binnengekregen. Wat moet ik nu doen? Ik kan dan ook niet eens meer normaal afsluiten ik moet op ctrl alt en delete drukken en dan afsluiten of opnieuw opstarten. Wat moet ik doen? Ik heb geen Screenshots want je ziet niet van je game is gecrasht ofzo je ziet alleen het laadscherm. Ik heb hem es een keer ong 5 uur aan laten staan want moest plots weg, kan misschien ook wel es langer zijn. Maar toen ik terug kwam was hij nogsteeds op het laadscherm. TROUWENS wat ook heel raar is, tjah lastig uit te leggen, maar dat is dat het spel onder het laadscherm zich wel afspeelt. Zoals als ik dan met de muis naar boven doe kan ik gewoon klikken op dingen en die dingen zijn precies op de plekken bij gameplay. NOG EEN KEER TROUWENS twee week geleden deed het spel het nogwel maar na dat ik een baby shower mod heb gedownload deed hij het niet meer en toen ben ik begonnen met CC verwijderen want na de mod verwijderen deed hij het nogsteeds niet...
Sorry voor het lange verhaal maar hopelijk kunnen jullie me helpen :o :roll: :cry:
Laatst gewijzigd door Ikkeisikke op 09 nov 2018, 17:20, in totaal 1 keer gewijzigd.

Advertentie

Uhm. Vaag verhaal. En daar bedoel ik niet jou mee, maar je laptop / desktop. Hoe oud is hij? Als hij te oud is kan ie het niet helemaal goed doen. De zure waarheid is dan ook simpel: geen CC en op de laagste instellingen het proberen. Of niet spelen. Of een nieuwe laptop / desktop kopen.

Voor de duidelijkheid: een laptop is dus dat ding die je mee kunt nemen. Met een desktop bedoel ik zo'n kast en een apart beeldscherm
Ik hoop ECHT dat iemand een oplossing heeft. En dit is iets voor de specialisten onder ons;
Alle sociale balkjes van mij zijn rood, ook romantische. Terwijl ze gewoon allemaal bevriend zijn of verliefd. Ook kan ik de nummers 1,2 en 3 niet gebruiken voor snelheid. Deze toetsen doen het gewoon niet! Alleen als ik met de muis erop klik. Heeft iemand aub een oplossing?
Afbeelding
@Lindavanorsouw
Gek. Heel gek. Heb je Sims gerepareerd in Origin? Heb je mods of cc? Sims opnieuw geïnstalleerd? Als dit allemaal niet werkt kun je het beste contact opnemen met de EA Helpdesk.
Vergelijkbare onderwerpen Statistieken Laatste bericht
Geen sims toevoegen
door Jun03nPlu1s 21 jun 2019, 16:27 De Sims 4 Technisch Forum
2 Reacties
3686 Bekeken
door Charlotte1981
28 apr 2020, 15:16
sims 4 valt uit
door tamara87 12 aug 2019, 10:52 De Sims 4 Technisch Forum
0 Reacties
2436 Bekeken
door tamara87
12 aug 2019, 10:52
Sims 4 mods werken niet!
door Noemieemx 04 mei 2020, 19:14 De Sims 4 Technisch Forum
1 Reacties
145 Bekeken
door xxmelike07
13 mei 2020, 14:41

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast