Hier kan je al je Sims Verhalen delen met andere fans.
Vereiste uitbreidingen: De Sims 3 Exotisch Eiland

Je Sims zijn aangespoeld op een onbewoond eiland. Ze moeten hier zien te overleven zonder hulp van de buitenwereld. Je kan deze uitdaging onbeperkt lang blijven spelen of stoppen als je 15.000 Simdollars hebt verdiend (je kan bijvoorbeeld doen alsof een andere Sim op een nabijgelegen eiland voor dat bedrag een boot bouwt waarmee je Sims terug kunnen naar het vaste land).

Doel: 15.000 Simdollars verdienen

Opzet:
- Maak twee Sim aan en plaats ze op een lege kavel. Maak al hun geld op totdat ze ongeveer 100 Simdollars over hebben (door bijvoorbeeld spullen in hun familieinventaris te zetten). Laat deze Sims vervolgens zwemmen of varen (met een taxi of met een boot van publiek domein) naar de Aquamarijn Bank zodat ze dit verborgen eiland ontdekken. Zodra ze een voet aan land van dit eiland zetten is de uitdaging begonnen en moeten ze in de buurt van dit eiland blijven aangezien ze hier zijn gestrand en niet weg kunnen.

Regels:
- Het is niet toegestaan om cheats en/of mods te gebruiken (afgezien van hideheadlineeffects on voor als je de effecten weg wilt halen).
- Het is niet toegestaan om een baan of beroep te starten. Ook mogen ze zich niet als zelfstandige registreren.
- Je mag in principe niet bouwen op het eiland. Je mag wel een paar muren neerzetten als het maar geen afgesloten ruimte vormt. (1)
- Je mag alleen de voorwerpen uit het Eiland Overlevingspakket gebruiken. Heb je niet de Limited Edition, dan mag je vergelijkbare voorwerpen gebruiken. (2)

(1) Zoals bijvoorbeeld op deze screens te zien is:
Afbeelding

Afbeelding

(2) Deze voorwerpen zitten bij het Eiland Overlevingspakket:
Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Als je van plan bent deze uitdaging te gaan doen, dan is het natuurlijk leuk om hier ook een verhaal van te maken. Je kan dan eventueel in de topictitel [Aangespoeld op een onbewoond eiland] of [OE] zetten om aan te geven dat je deze uitdaging doet.

Advertentie

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 2 gasten