Hier kan je al je Sims Verhalen delen met andere fans.
Vereiste uitbreidingen: De Sims 3 Bovennatuurlijk (en andere uitbreidingen zodat je zoveel mogelijk bovennatuurlijke Sims kan krijgen)

In deze uitdaging start je met twee normale jongvolwassen Sims. Het is de bedoeling dat er 6 verschillende bovennatuurlijke Sims (hiermee bedoelen we alle speciale Sims die er zijn: zeemeersims, plantsims, aliens etc.) worden toegevoegd aan dit huishouden waarvan er in ieder geval drie kinderen zijn van de twee Sims waarmee je start. De andere bovennatuurlijke Sims mogen ook kinderen zijn, maar dat hoeft niet. Je kan dus bijvoorbeeld ook een Plumbot maken, maar het is niet de bedoeling dat je andere Sims uit de buurt laat samenwonen met jouw Sims. De uitdaging is voorbij als alle kinderen zijn opgegroeid tot minstens hun tienerjaren.

Regels:
- Het is niet toegestaan om cheats en/of mods te gebruiken (afgezien van hideheadlineeffects on voor als je de effecten weg wilt halen).
- Je mag niet bovennatuurlijke Sims laten samenwonen met jouw Sims. Jouw Sims moeten zelf veranderen in een bovennatuurlijke Sim, bovennatuurlijk baby’s krijgen of de maker zijn van een bovennatuurlijke Sim (zoals bijvoorbeeld de Plumbot).
- Mocht er per toeval een tweeling of drieling worden geboren, dan mag je die tellen als twee of drie verschillende bovennatuurlijke Sims. Maar je mag natuurlijk ook de ‘dubbele’ Sims het huis uit sturen zodra ze volwassen zijn zodat je alsnog 6 verschillende bovennatuurlijke Sims kan krijgen naast de twee Sims waarmee je begon.
- Je mag maximaal één elixer kopen bij de alchemiewinkel waarmee je in een bovennatuurlijke Sim kan veranderen. Je mag wel zelf de elixers maken.


Als je van plan bent deze uitdaging te gaan doen, dan is het natuurlijk leuk om hier ook een verhaal van te maken. Je kan dan eventueel in de topictitel [Bovennatuurlijke familie] of [BN] zetten om aan te geven dat je deze uitdaging doet.

Advertentie

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast