Hier kan je al je Sims Verhalen delen met andere fans.
Ik zal je even voorstellen: dit is Darren Boyce (oud Frans voor bos), jongvolwassen.
Zijn eigenschappen zijn Kleptomaan, overenthousiast, klunzig, vriendelijk en verzamelaar. Darren heeft er altijd al van gedroomd een beroemde rockster te worden. Helaas is het mede door deze droom, dat hij nu dakloos is. Zijn lievelingseten is verrassingsstoofpot, hij luistert graag naar alternatieve muziek en zijn lievelingskleur is bosgroen.

Afbeelding

Darren woont in een klein parkje aan de rand van de stad Monte Vista.

Afbeelding

Om de dag door te komen vist hij graag, zoekt hij naar planten die hij kan oogsten en stenen die hij kan verzamelen, of vangt hij insecten.
In dit topic zal ik jullie twee weken uit het leven van Darren laten zien.

Advertentie

Dag 1

Vandaag heeft Darren vooral gevist. Hij moet nog flink oefenen, want het resultaat was magertjes: een kleine witvis (zo klein dat hij op de foto niet te zien is:)), met een waarde van 5 simdollar. Maar iets is natuurlijk altijd beter dan niets.

Afbeelding

Afbeelding

Darren had het erg warm gekregen van al dat vissen, dus bezocht hij aan het eind van de middag de pizzeria in het centrum. Eerst even afkoelen onder een parasol, daarna wat kletsen met andere buurtbewoners. Eens zien of ze nog wat vis-advies voor hem hadden...

Afbeelding

Afbeelding

Het was een lange reis terug naar zijn parkje, dus was het donker toen Darren terugkwam. Het koelde al snel af, dus kroop hij snel zijn bedje - uh, bankje in.

Afbeelding
Dankjewel voor jullie reacties! :)

Dag 2, 3 en 4

De afgelopen dagen is Darren vooral aan het vissen geweest, wat gelukkig al een stuk beter gaat!

Afbeelding

Helaas wordt het weer steeds slechter, en regent het vaker niet dan wel, waardoor het buiten haast constant donker is. Dus Darren besloot een warm en vooral droog plekje op te zoeken in de stad. Onderweg naar het centrum vond hij nog een laatbloeiend bloemetje, misschien zou die later nog van pas komen.

Afbeelding

Hij rende snel de bibliotheek in en zocht daar een plekje, om weer warm te worden en op te drogen, terwijl hij een boek las.

Afbeelding

Afbeelding

Zijn maag begon echter al snel te rommelen, dus zocht hij de pizzeria weer op. Voor de ingang verkocht hij zijn bloem aan een meisje, wat hem een paar Simdollars opleverde.

Afbeelding

Darren had geluk en vond ergens een restje salade, dat hij snel opat voordat iemand het kon zien of opruimen.

Afbeelding

Onderweg naar huis vond hij nog een paar zaadjes, die hij snel in zijn zak stopte. Hij besloot toch nog even langs de kringloopwinkel te gaan, om te zien of hij zijn vis en zaadjes kon verkopen.

Afbeelding

Afbeelding

De volgende ochtend was er een onaangename verrassing toen Darren wakker werd. Het was nog maar net herfst, maar het water was nu al veranderd in ijs... Ook zijn pas geplante plantjes groeiden niet meer door de vorst.

Afbeelding

Nadat hij een oude jas en wat lucifers had gevonden in het dorp voor een klein prijsje, ging hij weer terug naar zijn parkje. Daar veegde hij wat bladeren bij elkaar en stak ze in de fik, zodat hij het niet koud zou krijgen.

Afbeelding

Daarna besloot hij een eindje te gaan wandelen. Uiteindelijk kwam hij aan bij het strand, waar hij geluk had en een aantal stenen en insecten vond. Ook zag hij dat er gelukkig nog wel in de zee gevist kon worden. Dus pakte hij zijn hengel en ging hij aan de slag.

Afbeelding

Na een aantal vissen te hebben gevangen en een bezoekje aan de kringloopwinkel te hebben gebracht, ging hij weer naar huis en kroop hij op zijn bankje, hopend dat de nacht niet al te koud zou worden.
Je maakt er echt een leuk verhaal van. Dat hij een andere Sim tegenkomt die de bloem wel wilt overkopen en dat hij restjes vindt geeft het verhaal met wat meer realisme dan bijvoorbeeld simpelweg zeggen dat je de bloem via de inventaris hebt verkocht. :P

Arme Darren en zijn tuintje met die vroege herfst :P
Bedankt voor je reactie! Helaas was er iets mis met de savegame, dus ik heb het moeten verwijderen ): Maar ik ben wel van plan om binnenkort weer opnieuw te beginnen!

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast