Hier kan je al je Sims Verhalen delen met andere fans.
Vereiste uitbreidingen: geen

Deze uitdaging is in De Sims 2 tijd door iemand verzonnen en was erg populair. Jammer genoeg is De Sims 2 site er niet meer zodat we niet meer kunnen achterhalen hoe de uitdaging precies ging en door wie die oorspronkelijk is bedacht. Maar het idee ging als volgt: je Sim wordt gedwongen opgenomen in een gekkenhuis. Hij/zij is eigenlijk niet gek, maar moet hier zien te overleven tot hij/zij zijn of haar levenswens heeft behaald. De gekken in het huis mogen niet bestuurd worden (je mag zelfs niet naar hun behoeften of wat dan ook kijken) en het kan daardoor al snel chaos worden in het gekkenhuis.

Opzet:
- Maak een gekkenhuis voor 8 Sims. Als je De Sims 3 Exotisch Eiland hebt dan kan je het gekkenhuis eventueel op een woonboot bouwen.
- Maak je eigen Sim aan en maak ook 7 gekken. Je kan ze willekeurig door het spel laten aanmaken, maar elke gek moet in ieder geval de eigenschap gestoord hebben. Ook moet elke gek één van de volgende eigenschappen hebben: Kwaadaardig, Lafaard, Snel aangebrand, Overemotioneel, Onaangepast, Nooit naakt, Neuroot en Kinderachtig. Geen enkele Sim mag echter de eigenschappen dapper of waaghals hebben.
- Plaats vervolgens alle Sims in één huis en zet de vrije wil op hoog. Je mag alleen je eigen Sim besturen en bekijken. Nadat je de Sims in het gekkenhuis hebt geplaatst mag je geen enkele keer bij een van de gekken kijken naar de behoeften etc. of ze besturen.

Regels:
- Je Sim mag het gekkenhuis niet verlaten totdat hij/zij zijn of haar levenwens heeft behaald.
- Het is niet toegestaan om cheats en/of mods te gebruiken (afgezien van hideheadlineeffects on voor als je de effecten weg wilt halen).


Als je van plan bent deze uitdaging te gaan doen, dan is het natuurlijk leuk om hier ook een verhaal van te maken. Je kan dan eventueel in de topictitel [Gekkenhuis] of [GH] zetten om aan te geven dat je deze uitdaging doet.

Advertentie

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast