Hier kan je al je Sims Verhalen delen met andere fans.

Advertentie

Als ik het goed begrijp mag je na het "ruïneren" van je Sim (tot 100 $) zoveel verzamelen als je maar wilt en dit gaan opsouperen in het restaurant bv. dmv het vinden van edelstenen, vissen en insecten. Dumpduiken in containers kan ook wat opleveren. Mag je slapen in de bib (als dat kan, ik weet het niet) of overdekte zwembaden (m.i. mag je niet zomaar een douche nemen in het zwembad)?
Ik ga de uitdaging aan... ik zie wat er van mijn Sim terecht komt...
Ik wilde niet meteen al te veel regels stellen, maar je kan natuurlijk voor jezelf altijd nog wat meer 'regels' bedenken. Het lijkt mij inderdaad wat vreemd om te gaan slapen (of een dutje te doen) in de bibliotheek of ander gebouw. De sportschool had ik in ieder geval uitgesloten omdat die wel erg veel gemakken biedt, maar ik denk dat iedereen beter voor zichzelf kan bepalen of je ook andere gebouwen wilt uitsluiten.

Succes in ieder geval als je deze uitdaging wilt gaan doen! :)
Nog een laatste vraagje (ik ben aan de winter gekomen): een iglo plaatsen, is dit "bouwen"? Ik (mijn Sim) heb een relatie met de postbode. Ik zou een verloving met haar willen maar ze is er al even erg aan toe als ik (dakloos), dit buiten het feit dat zij werkt en ik niet. De douches van het zwembad lijken met niet zeer geschikt om je-weet-wel... :-)

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast