Hier kun je de laatste nieuwe mededelingen over de site en het forum vinden.
Onderaan het volledige reactieveld van een nieuw bericht is er een tabblad met "Upload een afbeelding". Selecteer hier de afbeelding die je wilt en vervolgens zal het automatisch met de juiste codes in het bericht verschijnen. Op deze manier kan je meerdere afbeeldingen toevoegen in een bericht.

Afbeelding

Spoiler: show
Daarnaast kan je eventueel je afbeeldingen ergens anders uploaden. Dit kan je doen bij verschillende gratis uploadsites zoals Flickr en Photobucket. Hier maak je dan een account aan en vervolgens kan je daar je afbeeldingen beheren.

Afbeelding
Om afbeeldingen up te loaden naar je Photobucket account, druk je op de knop 'Upload' aan de rechterkant. Selecteer vervolgens de afbeelding die je wilt uploaden.

Afbeelding
Als je een afbeelding in je album hebt staan, dan kan je rechts daarvan een aantal codes vinden. De meeste forums gebruiken de volgende code voor het plaatsen van afbeeldingen:
Code: Selecteer alles[img]Hier plaats je de directe link naar de afbeelding[/img]

Het is dus het handigste als je de onderste IMG code kopieert (ctrl c) en vervolgens in een forumbericht plakt (ctrl v). Dat is het enige wat je hoeft te doen. Hierna zal je afbeelding zichtbaar zijn op het forum.

Afbeelding
Bij Photobucket kan je overigens de code van de afbeelding ook vinden door op 'Get media links' te klikken.Voorbeeld:
Code: Selecteer alles[IMG]http://farm6.staticflickr.com/5350/9321663658_e7bf9d7f58_b.jpg[/IMG]


Resultaat
Afbeelding

Advertentie

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast