Pinguïntech bestaat 8 jaar en dat vieren we met een giveaway

51

Pinguïntech bestaat vandaag acht jaar! In die 8 jaar hebben we diverse spellen langs zien komen en meegemaakt: diverse uitbreidingen voor De Sims 3, de lancering van De Sims Freeplay en de lang verwachte lancering van De Sims 4 en alle uitbreidingen en updates die daarop volgden. Het was fantastisch om te zien hoe De Sims in de loop der jaren zo is gegroeid en hoe Pinguïntech mee is gegroeid. We hebben al deze spellen een thuis gegeven op een website waar we trots op zijn.


Pinguintech-achtste-verjaardag

Om te vieren dat we acht jaar bestaan, organiseren we een giveaway voor onze trouwe fans. Dit keer hebben we drie prijzenpakketten:
1x De Sims 4 Honden en Katten + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal
1x De Sims 4 Stedelijk Leven + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal
1x De Sims 4 Bundle Pack 3
(deze bundel bevat De Sims 4 Uit Eten, De Sims 4 Filmavond Accessoires en De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires)

Wil je ook kans maken op een van deze pakketten? Laat dan in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen aan de giveaway. Let erop dat je voor al deze spellen De Sims 4 nodig hebt. Meedoen aan deze giveaway kan tot 3 augustus om 22:00. De winnaars zullen we het weekend daarna bekend maken.

Maximaal 1 prijs per persoon. Voor de eerste 2 prijzen geldt dat je woonachtig moet zijn in Nederland of België om mee te kunnen doen. Indien de winnaar niet binnen 1 maand reageert zullen we de prijs aan iemand anders verloten.

Update: de giveaway is afgelopen en de winnaars zijn bekend, gefeliciteerd! We nemen binnenkort contact met jullie op, dus houd je mailbox in de gaten.
1x De Sims 4 Honden en Katten + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal – Liselot
1x De Sims 4 Stedelijk Leven + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal – Romi
1x De Sims 4 Bundle Pack 3 – Julia Poulard

Pinguintech-achtste-verjaardag-giveaway-2

Deel dit bericht

51 reacties

 1. Jacqueline op

  8 jaar alweer.. wat een prestatie! Van harte!!
  Ik gebruik de site vaak als ik een nieuw spel wil kopen, even wat inspiratie opdoen haha!
  Ik heb de site dan ook heeeel vaak bekeken voor de lancering van de sims4.
  Dingetjes van de sims winnen is altijd leuk!!!

 2. Elien schoubben op

  Ik speel al super lang Sims FreePlay. En sinskort speel ik nu Sims 4 ik heb nog geen pakketten en ik wil er wel eentje hebben , proficiat met 8 jaar bestaan .

 3. Gefeliciteerd met het 8-jarig bestaan! Ik kom hier regelmatig updates over de Sims lezen. Op naar het volgende jubileum en ondertussen veel simsplezier! Ik doe ook graag mee met deze give away.

 4. Eva Kicheleer op

  Gefeliciteerd!! Keep up the good work!

  Ik gebruik alleen maar deze site als ik iets wil weten over een nieuw pakket. Het is altijd zo goed omschreven en het helpt mij zeker bij de aankoop. Iets winnen is altijd leuk 🙂