Pinguïntech bestaat 8 jaar en dat vieren we met een giveaway

52

Pinguïntech bestaat vandaag acht jaar! In die 8 jaar hebben we diverse spellen langs zien komen en meegemaakt: diverse uitbreidingen voor De Sims 3, de lancering van De Sims Freeplay en de lang verwachte lancering van De Sims 4 en alle uitbreidingen en updates die daarop volgden. Het was fantastisch om te zien hoe De Sims in de loop der jaren zo is gegroeid en hoe Pinguïntech mee is gegroeid. We hebben al deze spellen een thuis gegeven op een website waar we trots op zijn.


Pinguintech-achtste-verjaardag

Om te vieren dat we acht jaar bestaan, organiseren we een giveaway voor onze trouwe fans. Dit keer hebben we drie prijzenpakketten:
1x De Sims 4 Honden en Katten + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal
1x De Sims 4 Stedelijk Leven + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal
1x De Sims 4 Bundle Pack 3
(deze bundel bevat De Sims 4 Uit Eten, De Sims 4 Filmavond Accessoires en De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires)

Wil je ook kans maken op een van deze pakketten? Laat dan in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen aan de giveaway. Let erop dat je voor al deze spellen De Sims 4 nodig hebt. Meedoen aan deze giveaway kan tot 3 augustus om 22:00. De winnaars zullen we het weekend daarna bekend maken.

Maximaal 1 prijs per persoon. Voor de eerste 2 prijzen geldt dat je woonachtig moet zijn in Nederland of België om mee te kunnen doen. Indien de winnaar niet binnen 1 maand reageert zullen we de prijs aan iemand anders verloten.

Update: de giveaway is afgelopen en de winnaars zijn bekend, gefeliciteerd! We nemen binnenkort contact met jullie op, dus houd je mailbox in de gaten.
1x De Sims 4 Honden en Katten + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal – Liselot
1x De Sims 4 Stedelijk Leven + 1x Sims Plumbob USB-stick + 1x Sims Plumbob stressbal – Romi
1x De Sims 4 Bundle Pack 3 – Julia Poulard

Pinguintech-achtste-verjaardag-giveaway-2

Deel dit bericht

52 reacties

 1. Heey proficiat met jullie 8-jarige bestaan ik hoop dat er nog vele jaren zullen bijkomen en bedankt dat jullie mij al zo hard hebben geholpen in al mijn spellen.
  Ik doe ook mee!!!
  Evi

 2. Waaw geweldig! Dankzij jullie heb ik al veel tips gekregen voor het spelen van sims, ook hebben jullie al vaak geholpen met problemen als ik iets niet wist. Dankjewel, hopelijk mag jullie bestaan nog dubbel zolang voort bestaan. Het zou geweldig zijn om deze prijzen te mogen winnen, vooral stedelijk leven omdat ik deze nog steeds niet heb😪

 3. Zo, 8 jaar al! Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Tijd gaat sneller dan je denkt, het lijkt nog kortgeleden dat de Sims 10 jaar was 🙂 Ik doe graag mee met de wedstrijd!

 4. Omggg superpakket dit ! Ik kan niet zonder deze tips en tricks. Ik zit echt wel een paar keer per week op deze site! Goede uitleg en hele goede content! Op naar de 20 jaar 🎉🎉🎊
  Zou superleuk zijn als ik zou winnen😍. Dan ben ik wel een paar keer per dag weer op de site voor nieuwe tricks Hahah !

 5. Julia Poulard op

  Wauw gefeliciteerd!! Jullie hebben me echt heel veel geholpen met cheats, overzichten en reviews. Ik hoop dat jullie er nog lang mee door gaan!
  Ps: ik doe natuurlijk ook mee aan de giveaway😊

 6. Gefeliciteerd met jullie 8ste verjaardag! Bedankt voor alles! Dankzij jullie heb ik het spelen van de Sims nog leuker ervaren. Ik hoop dat ik nog lang van deze site kan genieten. Ik doe graag mee met de giveaway.
  Groet Kiki <3

 7. wauw 8 jaar echt proficiat 😄
  ik gebruik altijd jullie site omdat hij prima werkt
  natuurlijk zou ik graag iets winnen. al is de kans natuurlijk heel klein.
  maar dus ik doe mee ♥
  : het maakt mij niet echt uit de welke

  nogmaals proficiat Romi ♥♥ ♥