Community maakt meer realistische ballenbak voor De Sims 4

0

Met De Sims 4 Peuter accessoires is er een ballenbak geïntroduceerd. Jammer genoeg is de textuur van de ballen vrij plat. Gelukkig zijn er verschillende modders die een meer realistische versie van de ballenbak hebben gemaakt. Voor deze versie heb je wel De Sims 4 Peuter accessoires nodig aangezien het de oude ballenbak overschrijft.


Download door BrazenLotus (Polycount: 5108/3177)

Een andere modder, WildMiniSandwich, is momenteel een nog gedetailleerdere versie aan het maken en testen. Deze versie heeft echter een polycount van 14901/10853 (ter vergelijking, het origineel van EA heeft een polycount van 1076). Dat betekent dat dit voor minder goede systemen vermoedelijk erg zwaar gaat worden om te draaien en misschien voor lag en crashes zal zorgen. Er is daarom nog geen publieke release, maar zodra die er is zullen we dit artikel updaten.

Met dank aan SimsVIP voor het delen.

Update: enkisstories heeft een kinderbadje versie gemaakt.

Deel dit bericht