Kleurenwiel is exclusief voor De Sims 4 Honden en Katten

0

In de aankondigingstrailer van De Sims 4 Honden en Katten is te zien dat je de vacht van je huisdieren tot in detail kan bewerken. Je kunt diverse patronen kiezen en deze op elk lichaamsdeel van het huisdier (bijvoorbeeld hun buik, oor of rug) plaatsen. De meest opvallende toevoeging is echter het kleurenwiel. Je kunt je honden en katten letterlijk de kleuren van de regenboog geven of met het kleurenwiel meer natuurlijkere kleuren samenstellen.

SimGuruLyndsay heeft laten weten dat het kleurenwiel (creat a style) exclusief gemaakt is voor Creëer een Huisdier. Helaas zullen ons het Sims dus voorlopig nog even zonder moeten doen.

SimGuruLynday: We are not making Create a Style for Sims. The color wheel you see has been created exclusively for TS4 Cats & Dogs create a pet feature.

Deel dit bericht