Huisdieren zijn niet bestuurbaar in De Sims 4 Honden en Katten

7

SimGuruGrant heeft zojuist aangegeven dat huisdieren niet bestuurbaar zijn in De Sims 4 Honden en katten op dezelfde manier zoals Sims. Je Sim kan honden echter wel trainen, trucjes leren en vragen om een nestje proberen te maken.

SimGuruGrant:
No. In order to make them spontaneous, lifelike, and special, you cannot control them. Like The Sims 2.

They can be trained. You can control them like you would control a dog in real life

You can direct them to breed, and other interactions. They aren’t feral beasts

SimGuruDrake: Pets will not be playable. (There also will be no cheat to make them playable)

the focus for it was to have deeper relationships, customization, a new vet business, and personalities for your cat/dog.

Deel dit bericht

7 reacties

  1. Als ik eerlijk ben ben ik best wel teleurgesteld na alles at ze tot nu to geflikt hebben in de sims 4, met zo weinig inhoud in elk pack voor zo’n hoge prijs, vergeleken met de Sims 3.

  2. Daar gaat het niet om moefy…iedereen heeft zo zijn of haar eigen mening …en dat mag toch…! dat je naast het leuke ook minpunten hebt of vind is correct die heb ik ook wel…als je een geldboom hebt interesseert het je misschien geen bal,maar snap wel wat annie bedoeld…De inhoudt mag wel wat uitgebreider…Sommige pakketjes hadden makkelijk samen gekund…!!

  3. Ze hebben dat gedaan omdat dat meer realistisch is en beter gebasseerd is op het echte leven, waar je je huisdier ook niet kan besturen. Ik vind dit anders toch wel goed dat ze dit gedaan hebben, en in Sims 3, had je daar zoveel opties in het besturen van huisdieren? Tenminste ik deed dit amper c;

  4. JamesHoldsen op

    Er waren meer keuzes met de Sims 3 versie, maar ik kan nog wel herinneren hoeveel bugs erin zaten, sommige kavels konden gewoon niet laden, ik denk doordat ze het wat simpeler houden, je ook minder erge bugs zou hebben.