De Sims 4 Peuter Accessoires blog: bouw de ultieme speeltuin

1

In deze De Sims 4 Peuter Accessoires blog lees je alles over dit nieuwe accessoirespakket voor De Sims 4 dat vanaf 24 augustus verkrijgbaar is. Ben jij klaar om jouw speeltuinen om te toveren tot een speelparadijs voor jouw peuters? Lees dan snel verder!

Het wordt binnenkort allemaal nog snoeziger met De Sims 4 Peuter Accessoires!

Bereid je voor op een snoezige tijd met het De Sims™ 4 Peuter Accessoirespakket *, verkrijgbaar vanaf 24 augustus 2017!

Sinds de toevoeging van peuters in De Sims 4 begin dit jaar, hebben we tal van Sims gezien die hun familie hebben uitgebreid met unieke en snoezige kleintjes. Nu, met het De Sims 4 Peuter Accessoirespakket, krijgen de hummels van je Sims een aantal extra manieren om uitdrukking te geven aan hun persoonlijkheid naarmate ze hun karakter, interesses en vriendschappen ontwikkelen.

Het De Sims 4 Peuter Accessoirespakket biedt tal van snoezige nieuwe outfits. Of ze nu gekleed zijn als schattige vosjes of lieve elfjes, de verbeeldingskracht van je peuters kent geen grenzen. Maar maak je geen zorgen, de kleding is niet alleen bedoeld om in te spelen. Je modieuze peuters kunnen ook van hippe outfits en nieuwe kapsels genieten om hun unieke stijl te onderstrepen.

Sims 4 Peuter Accessoires Vossenkostuum en bijenkostuum

En wat is nu een peuterpakket zonder nieuw speelplaatsmateriaal?! Van ravotten in de ballenbak tot roetsjen van de nieuwe glijbaan of kruipen door kleurige tunnels, er valt heel wat pret te beleven. Daarnaast kunnen peuters ‘net doen alsof’ zoals astronaut in de ruimte zijn of ronddwalen in een gezonken piratenboot op de bodem van de zee. De keuze is aan hen! Je kunt zelfs de kinderen van je buren uitnodigen voor een speelafspraakje! Dus chill, maak nieuwe vrienden en laat je Sim-ouders voor nog meer pret zorgen door spannende verhalen te vertellen en het lievelingseten van hun kroost te bereiden.

Ga je toevallig naar de Gamescom in Keulen van 22 tot 26 augustus? Dan kun je alvast het De Sims 4 Peuter Accessoirespakket spelen! Bezoek ons in de Family & Friends Zone in Hal 10.2.

Bron: thesims.com

Deel dit bericht

1 reactie

  1. oke leuk…Maar had dat niet gewoon allemaal in 1 pakket gekund?? En gewoon gaan werken aan een nieuwe uitbreiding ofzo? Ik laat het spel al een tijd liggen.

    Ik denk dat ik straks met mijn nieuwe gamerscomputer gewoon weer de sims3 installeer,de sims 4 is mooier maar de sims3 is leuker ook om te bouwen. Je kan in ieder geval op vakantie gaan het weer veranderd enz…!

    De sims 4 het duurt me allemaal te lang,je hebt alleen nog maar de sims in de natuur,verder kun je niet ergens heen gaan.ja feesten en eten.En die accessoires pakketten denk ik soms had er gewoon bij in gekund.Vind het allemaal een beetje geld kwestie worden.