De Sims 4 Ouderschap cheats

6

Hier vind je alle cheats uit De Sims 4 Ouderschap. Onderstaande codes zijn ook toegevoegd aan het De Sims 4 cheats overzicht. Om bepaalde cheats te kunnen gebruiken moet je eerst testingcheats true hebben ingevoerd.
 

Vaardigheden

Opvoedkunde = stats.set_skill_level Major_Parenting [1-10]

 

Karakterwaarden cheats

Met de volgende cheats kan je de karakterwaarden van opgroeiende Sims beïnvloeden. Voorbeeld: met de cheat stats.set_stat lifeSkillStatistic_Manners -100 krijgen ze de eigenschap slechte manieren als ze opgroeien. Met stats.set_stat lifeSkillStatistic_Manners 100 verdient je Sim de eigenschap goede manieren.

KarakterwaardeCheat code
Manierenstats.set_stat lifeSkillStatistic_Manners [getal tussen -100 en 100]
Verantwoordelijkheidstats.set_stat lifeSkillStatistic_Responsibility [getal tussen -100 en 100]
Conflictoplossingstats.set_stat lifeSkillStatistic_ConflictResolution [getal tussen -100 en 100]
Empathiestats.set_stat lifeSkillStatistic_Empathy [getal tussen -100 en 100]
Emotionele beheersingstats.set_stat lifeSkillStatistic_EmotionalControl [getal tussen -100 en 100]

De Sims 4 Ouderschap karakterwaarden cheats
 

Beloningseigenschappen

BeloningseigenschapCheat code
Goede manieren
Sims met goede manieren willen geen walgelijke acties uitvoeren, in ieder geval niet in het bijzijn van anderen. Ze hebben ook een nieuwe beleefde introductie en bouwen sneller vriendelijke relaties op. Goedgemanierde Sims kunnen de gastheer of gastvrouw van een huis dat ze bezoeken ook dankbaarheid tonen.
traits.equip_trait GoodManners
Slechte manieren
Sims met slechte manieren kunnen proberen om aardig te zijn, maar dat mislukt altijd bij bepaalde sociale interacties. Ze zullen vaak walgelijke manieren hebben, veel vloeken en nooit willen afwassen.
traits.equip_trait BadManners
Verantwoordelijk
Verantwoordelijke Sims zijn beter in hun werk, werken hard zonder stress en voltooien automatisch hun dagtaak. Ook kunnen ze kinderen en tieners leren verantwoordelijk te zijn.
traits.equip_trait LifeSkills_Responsible
Onverantwoordelijk
Onverantwoordelijke Sims voelen zich niet prettig op het werk, maar het negeren van rekeningen of lummelen maakt ze blij. Ze kunnen ook op nieuwe situaties stuiten als ze aan het werk zijn.
traits.equip_trait Irresponsible
Bemiddelaar
Bemiddelaar Sims maken meer kans om succesvol excuses aan andere Sims aan te bieden en kunnen de forums bemiddelen. Ze kunnen ook verschillen met Sims bijleggen waar ze lange tijd onaardig tegen zijn geweest.
traits.equip_trait Mediator
Twistziek
Twistzieke Sims beginnen niet altijd op de juiste manier aan een gesprek met Sims die ze niet mogen. Oprecht excuses aanbieden is nog moeilijker en ze willen graag een punt maken.
traits.equip_trait Argumentative
Meelevend
Meelevende Sims kunnen andere Sims hun negatieve emoties helpen verlichten. Ze kunnen ook empathie laten zien door emotionele lasten te delen. Deze Sims raken echter gestrest als ze gemeen doen.
traits.equip_trait Compassionate
Ongevoelig
Ongevoelige Sims kunnen negatieve emoties van andere Sims in twijfel trekken. Ze kunnen ook andere Sim opjutten. Ongevoelige Sims maken meer kans op sociale mislukkingen als ze tegen Sims met slechte manieren praten.
traits.equip_trait LifeSkills_Unfeeling
Emotionele beheersing
Sims met de eigenschap 'emotionele beheersing' kunnen negatieve humeuren verlichten door te joggen, naar bepaalde muziek te luisteren, een blog op de computer te schrijven of door een instrument te bespelen. Over het algemeen verdwijnen hun negatieve emoties sneller dan bij andere Sims.
traits.equip_trait EmotionalControl
Onbeheerste emoties
Sims met onbeheerste emoties kunnen hun negatieve emoties niet zo snel verlichten als andere Sims. Als ze sterke negatieve emoties hebben, kunnen ze emotioneel instorten.
traits.equip_trait Uncontrolled
Deel dit bericht

6 reacties