De Sims 4 Ouderschap Game Pack is vanaf 30 mei verkrijgbaar

8

De Sims 4 Ouderschap Game Pack is vanaf 30 mei verkrijgbaar. In dit nieuwe game pack staat het familieleven van je Sims centraal. Er zijn nieuwe voorwerpen, kleding en interacties voor kinderen toegevoegd. Van peuters tot tieners, voor elk is er wel wat wils! De volwassenen kunnen nu de Opvoedkundige vaardigheid leren waarmee ze hun kinderen beter in het gareel kunnen houden. Lees meer over het De Sims 4 Ouderschap Game Pack in deze blog.

Word een betere ouder met het De Sims 4 Ouderschap Game Pack!

Kom bij elkaar voor een familiebijeenkomst. We moeten een paar belangrijke zaken over het huishouden bespreken. Waarom? Nou, vandaag zijn we extreem blij je het De Sims™ 4 Ouderschap Game Pack* te laten zien, dat op 30 mei 2017 wereldwijd wordt uitgebracht op pc en Mac via Origin

Sims 4 Ouderschap tiener straf geven

Dit is heel spannend voor ons omdat dit iets is waar veel om werd gevraagd in de community: meer en dieper op het gezin gerichte gameplay. Er banjeren nu eindelijk peuters rond in de huizen van Sims waar dan ook, dus we wisten dat dit de perfecte tijd was om naar het huis van je Sim te kijken om te zien welke verhalen je nog niet hebt verteld.

Sims 4 Ouderschap peuter die speelt met verf

Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack voegt een paar belangrijke onderdelen toe die het dagelijks leven veranderen. De nakomelingen van je Sim gedragen zich nu nog slechter dan ooit, met rebellerende tieners en peuters die het leven van hun broers en zussen niet bepaald gemakkelijker maken. Maar wees gerust! De nieuwe Opvoedkundige vaardigheid geeft volwassenen de ruimte om deze problemen adequaat aan te pakken.

Maar daar houdt het niet mee op! Opvoeden heeft gevolgen voor de lange termijn, wat ons brengt bij de nieuwe Karakterwaarden. Als je Sims de tijd nemen hun kinderen goede manieren te leren, zoals de tafel dekken, niet boeren, niet vloeken en geen scheten laten, kunnen ze opgroeien met eigenschappen die de rest van hun leven een positief effect hebben. Of, als ze die dingen niet doen, zijn er, tja, eigenschappen met heel andere soorten gevolgen…

Sims 4 Ouderschap nieuwe eigenschappen en kleding

Het draait echter en gelukkig niet alleen om zeer ingrijpende beslissingen. Kinderen komen thuis met nieuwe schoolprojecten waar ze dan met hun ouders en broers en zussen aan kunnen werken. Deze projecten leiden tot permanente, grappige voorwerpen, zoals uitbarstende vulkanen en raketten in de achtertuin. Toekomstige medische professionals kunnen hun vaardigheid met de stethoscoop oefenen op hun teddybeer. Daarnaast zijn er nieuwe kledingstijlen en perfecte huishoudelijke voorwerpen om het huis eruit te laten zien als… het huis van je verhaal.

Sims 4 Ouderschap schoolprojecten scheikundeset

Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack is de perfecte toevoeging voor het huis van je Sim en helpt je nieuwe verhalen vertellen die recht uit het hart van je Sims komen. Het is geestig, serieus, ontroerend en maf, en dat in één huisvormige doos. Het De Sims 4 Ouderschap Game Pack is vanaf 30 mei 2017 verkrijgbaar voor pc en Mac via Origin.

Bron: thesims.com

Deel dit bericht

8 reacties

    • Ik keek nu net ook al op Origin, kon het ook nog niet downloaden….jmr. Maar andere Nederlanders hebben de gamepack al wel, hoe kan dat?

    • Ik zie het ook nog niet op Origin. Hopelijk is het er om 19:00 wel dan. Deze pack ziet er vet cool uit.

    • Andere Nederlanders krijgen het Gamepack van Origin eerder, zodat ze het in video’s kunnen promoten. Helaas moeten wij nog wachten 🙁

  1. simexotica op

    Leuk leuk bedacht deze…;-) Al komen er nu wel wat kleine bugsjes…ik kan bijvoorbeeld niet meer bevallen…lig in het ziekenhuis maar poep dah kind er niet uit…! Heb het maar afgesloten en wacht wel op de patch…