Het Sims 4 ecothema heeft gewonnen en nieuwe stemronde

3

Bij de eerste ronde van het kiezen van het thema voor een nieuwe De Sims 4 accesssoirespakket heeft het ecothema gewonnen! In de nieuwe blog kan je stemmen op welke grafische stijl jij het leukste vindt. Volgende week zal er gestemd worden op de voorwerpen en kleding.

Vorige week hebben we een gloednieuw project aangekondigd waarbij wij van Maxis nauw met de community samen zullen werken om een nieuw Accessoirespakket met jullie input te maken. Na het tellen van de stemmen van De Sims-spelers over de hele wereld, hebben jullie ‘eco’ als thema voor het nieuwe Accessoirespakket gekozen dat we samen zullen ontwikkelen. Vandaag beginnen we met de volgende belangrijke stap in de ontwikkeling en vragen we jullie om de grafische stijl voor het pakket te helpen kiezen.

Deel dit bericht

3 reacties

  1. Anoniem iemand op

    Ik heb gezien op een andere website dat het al ongeveer 95% voor B is en 5% voor A. Dit was gisteren, maar er is een grote kans dat het B wordt.
    De meeste vinden dat er genoeg moderne voorwerpen al zijn en dat is stijl A.

  2. De fans hebben vrijwel unaniem besloten 🙂 Toch wel grappig om te zien dat ze niet hadden verwacht dat het verschil zo duidelijk was. En zo zie je maar weer dat zulke peilingen erg handig zijn.