Jouw stem telt! Help ons bij het maken van een nieuw Accessoirespakket voor De Sims 4

1

In de nieuwste blog vraagt het Simsteam de hulp van fans bij het kiezen van het thema voor een nieuwe De Sims 4 accesssoirespakket. Benieuwd hoe jij kan helpen? Lees dan onderstaande blog en breng je eerste stem uit!

Hoi Simmers! Vandaag is de eerste dag van een hopelijk vruchtbare samenwerking tussen ons bij Maxis en elk van jullie. We zijn hier vandaag om een nieuw project aan te kondigen waarin we jullie hulp vragen bij het maken van een gloednieuw Accessoirespakket voor De Sims™ 4. Hoe gaat het in z’n werk? Laten we het je uitleggen…

Stem-op-nieuwe-thema-sims-4-accessoirespakket

Vandaag vind de eerste belangrijke stap plaats voor dit nieuwe Accessoirespakket en we kijken naar jou en de De Sims-community om dit pakket door de eerste cruciale ontwikkelingsfasen heen te loodsen. We vragen je dezelfde dingen als die we onszelf vragen in het ontwikkelingsproces. We weten zeker dat het een pakket wordt waarop we allemaal trots mogen zijn. Ontwikkelen bij Maxis is altijd een proces van samenwerking, alles wat we maken krijgt vorm door input van verschillende disciplines. Door jullie stemmen en feedback te gebruiken gaan we een Accessoirespakket maken dat jullie wensen weerspiegelt.

Van nu tot 6 april verzamelen we jullie stemmen onderaan dit blog om het thema voor dit Accessoirespakket te bepalen. In deze vroege pre-productiefase koppelen we potentiële onderdelen aan een thema om een beeld te geven van het pakket dat we hopen te maken. Die onderdelen staan vermeld in de enquête, maar voor alle duidelijkheid: in deze stemronde worden de specifieke onderdelen nog niet geselecteerd. Over de onderdelen wordt apart gestemd op een later tijdstip in de campagne.

De hele ontwikkeling van dit nieuwe Accessoirespakket geeft je een helder beeld van hoe Maxis samenwerkt om nieuwe ervaringen voor je Sims te maken. Niet alleen helpen jullie stemmen bepalen wat we maken maar we zijn ook van plan om tijdens het hele ontwikkellingsproces uitgebreide informatie over onze voortgang met jullie delen. We tonen je tijdens het ontwikkellingsproces plaatjes en video’s van het Accessoirespakket zodat jullie kunnen zien wat wij zien tijdens het maken van het spel. Zo krijg je als het ware een venster waardoor je het proces kunt observeren, een kijkje achter de schermen van onze vergaderingen, om inzicht te krijgen hoe we op onverwachte uitdagingen reageren. En passant ontmoet je de andere ontwikkelaars in ons team en zie je ook wat hun specifieke bijdrage is.

Je kunt deelnemen aan een nieuw gedeelte van onze forums dat speciaal gewijd is aan dit project. In dit forum posten we regelmatig updates en zullen we deelnemen in spontane discussies. Jullie feedback in de forums is een extra manier waarmee jullie het proces helpen vormen. Deelnemen kan zo simpel zijn als stemmen. Noteer de volgende datums in je agenda en kom terug naar TheSims.com om je stem te laten horen.

•   Stemmen over het thema (3 – 6 april): selecteer het overkoepelende thema voor het pakket. Elk aspect van het pakket wordt beïnvloed door deze cruciale beslissing.
•   Stemmen over de grafische stijl (10- 12 april): kies uit de voorgestelde grafische stijlen die als leidraad fungeren voor onze conceptuele vormgevers bij het ontwerpen van de voorwerpen en kleding.
•   Stemmen over de voorwerpen en kleding (18 – 21 mei): blader door de concepttekeningen die we voor het pakket hebben gemaakt en selecteer je favorieten om ons te helpen bepalen welke objecten en kledingstukken worden toegevoegd.
•   Stemmen over de onderdelen (23- 26 juni): selecteer de topgameplay-onderdelen die je in het pakket wilt zien.
•   Stemmen over het icoontje van het Pakket (herfst): bekijk verschillende icoontjes en selecteer het icoontje dat op de doos en in de in-gamecatalogus wordt gebruikt.
•   Stemmen over de naam van het Pakket (herfst): selecteer een titel die het best past bij de sfeer en content van het nieuwe pakket.

We werken al jaren hard om Sims-games te maken waarvan we denken dat jullie ze leuk vinden. Ons team is superenthousiast over deze unieke mogelijkheid om rechtstreeks met jullie samen te werken. Dus… zet je ere-producentpetje op en doe mee. Laten we er samen iets moois van maken. We kunnen niet wachten om over een paar dagen te zien wat we gaan maken!

De vijf thema’s waarop je kunt stemmen weerspiegelen een paar van de elementen waar op de forums vaak om werd verzocht en die binnen de reikwijdte van dit Accessoirespakket passen. De thema’s zijn…

Deel dit bericht

1 reactie