Driedubbele Boostweek: Relaties

0

Het was gisteren Valentijnsdag en om dat te vieren heeft The Sims Team een nieuwe Driedubbele Boostweek gelanceerd. Tot dinsdag 21 februari kan jij profiteren van deze Driedubbele Boostweek. Wil je weten hoe het precies werkt? Lees dan snel verder!

Boostweek Relaties 2017Vind de liefde 3x sneller!

Er hangt liefde in de lucht! Jasmine is weer in de stad en speelt de rol van Cupido. Sims kunnen, alleen deze week, drie keer sneller dan gewoon die eerste kus of hete date krijgen en trouwen! Vraag Jasmine om een boost die je helpt om je relatiedoelen drie keer sneller te verwezenlijken. O jaa!

Tijdens deze Driedubbele Boostweek draait het allemaal om de relaties van jouw Sims. Zodra je een boost hebt gekregen van Jasmine Holiday, zal de relatiebalk voor vriendschap of romantiek 3x sneller stijgen! Hiervoor moet je natuurlijk wel positieve sociale interacties uitvoeren.

Hoe kom je aan een boost? Simpel. Klik op de telefoon en selecteer Sociaal Jasmine Holiday bellen. Binnen enkele seconden verschijnt ze voor het huis van jouw Sim. Om de boost te activeren, klik je op Jasmine Holiday en selecteer je “Relatiewinstboost”. Vervolgens krijgt jouw Sim de gemoedstoestand “Aardige Bui” die 6 Simdagen zal duren. Hierna zal de gemoedstoestand verdwijnen en zal je Jasmine Holiday opnieuw moeten bellen voor een boost.

Veel Simplezier!

Deel dit bericht