Hallo, ik ben Juuniyon!

3

Hallo Simmers en Pinguïntech-bezoekers!

De eerste maand is er veel gebeurd in De Sims 4, zoals de toevoeging van peuters en toevoeging van vampieren in de onlangs uitgebrachte De Sims 4 Vampieren Game Pack. Om jullie op de hoogte te blijven houden van alle nieuwtjes heeft Pinguïntech mij aangesteld als nieuwe nieuwsreporter voor De Sims 4. Misschien hebben jullie al gezien dat ik al een aantal nieuwtjes heb geplaatst op de website. Ik zal mij uiteraard even voorstellen.

Ik ben Jeffrey, maar ik zal op Pinguïntech posts plaatsen onder de naam Juuniyon. Je zult je vast afvragen wat dat betekent en waar die naam vandaan komt. Het is Japans en staat voor mijn geboortedatum. “Juuni” = 12 en “yon” = 4, zodoende Juuniyon.

De Sims is voor mij echt een moment van ontspanning. Ik vind het heerlijk om op een vrije dag of avond even achter de computer te kruipen en een paar uurtjes De Sims 4 te spelen. Het begon eigenlijk allemaal toen ik zo’n 16 jaar terug bij mijn grootouders logeerde en mijn opa met het spel aan kwam zetten. Hij had het gekregen van zijn buren en dacht dat het wel wat voor mij was en hij had gelijk. Nu zo’n 16 jaar later speel ik het nog steeds! Ik hoop dat jullie net zoveel plezier aan De Sims beleven als dat ik doe en ik hoop dat jullie genieten van het lezen van alle nieuwtjes op Pinguïntech!

Deel dit bericht

3 reacties