De Sims 4 peuter vaardigheden cheats

15

De Sims 4 cheats pagina is bijgewerkt met de laatste vaardigheden cheats voor peuters. Geef je peuters direct een voorsprong door hun vaardigheden te maximaliseren zodat je meer tijd hebt voor de echt leuke dingen.

De Sims 4 Peuters

Schakel eerst testingcheats true in om onderstaande cheat codes te kunnen gebruiken.

EffectCheat codeInformatie
Beweging vaardigheid maximaliseren.stats.set_skill_level Skill_Toddler_Movement 5De bewegingsvaardigheid helpt peuters om sneller te lopen, rennen, de trap op te klimmen en dansen, dansen, dansen.
Communicatie vaardigheid maximaliseren.stats.set_skill_level Skill_Toddler_Communication 5Verbeter de communicatie vaardigheid om nieuwe sociale interacties te leren.
Denken vaardigheid maximaliseren.stats.set_skill_level Skill_Toddler_Thinking 5De denkvaardigheid helpt peuters om minder driftbuien te hebben en beter voor zichzelf te kunnen zorgen. Het helpt ook om behoeften te vervullen doordat ze bijvoorbeeld de hele nacht makkelijker door kunnen slapen.
Fantasie vaardigheid maximaliseren.stats.set_skill_level Skill_Toddler_Imagination 5De fantasievaardigheid leert peuters lezen en fantastische werelden creëren met hun speelgoed.
Potje vaardigheid maximaliseren.stats.set_skill_level Skill_Toddler_Potty 3Peuters die de potje vaardigheid beheersen zijn zindelijk.

Voordelen van peutervaardigheden en hoe je ze kunt verbeteren

Beweging – De bewegingsvaardigheid helpt peuters om sneller te lopen, rennen, de trap op te klimmen en dansen, dansen, dansen. Verbeter deze vaardigheid door rond te lopen, met bouwblokken te bouwen, te dansen of door via Spelen met volwassenen te worstelen.
Communicatie – Door hun communicatie vaardigheid te verbeteren kunnen peuters nieuwe sociale interacties leren. Ze kunnen deze vaardigheid verbeteren door met anderen te praten en door geavanceerde geheugenkaarten te bestuderen.
Denken – De denkvaardigheid helpt peuters om minder driftbuien te hebben en beter voor zichzelf te kunnen zorgen. Het vermindert opstandig gedrag en helpt om behoeften te vervullen. Zo kan een hogere denkvaardigheid helpen om nu beter de hele nacht door te slapen. De denkvaardigheid wordt verbeterd door nieuwsgierig te zijn, of door met geheugenkaarten, bouwblokken of een tablet te spelen.

Naarmate peuters hun denkvaardigheid verbeteren zullen ze ook meer opties met de geheugenkaarten en bouwblokken krijgen.
Fantasie – De fantasievaardigheid leert peuters lezen en fantastische werelden creëren met hun speelgoed. Je kunt de fantasievaardigheid verdienen door met speelgoed en poppen te spelen, naar muziek te luisteren of peuterboeken te bekijken.
Potje – Peuters die de potje vaardigheid beheersen zijn zindelijk. Verbeter de vaardigheid door een volwassene de peuter te leren om op een potje te gaan.

Deel dit bericht

15 reacties

 1. Pinguïntech op

  Eerst open je het cheatvenster door tegelijkertijd op Ctrl + Shift + c te drukken. Voer vervolgens “testingcheats true” (zonder aanhalingstekens) en druk op enter. Selecteer hierna je peuter en voer bijvoorbeeld de cheat stats.set_skill_level Skill_Toddler_Movement 5 in om ze het hoogste vaardigheidsniveau voor beweging te geven.

 2. Beste mensen van pinguintech,
  Bij mij werken alle cheats niet die alle site’s aanbieden alleen moterlode werkt .
  Ook als ik eerst testingcheats True invoer ook niet als ik trstingcheatsenabled True invoer ik doe precies de cheats na typen naar het werkt niet kunnen jullie me helpen

  • je kunt het beste de zin/cheat kopieren en dan plakken met Ctrl+V en dan op enter te drukken. je moet dan wel eerst testingcheats true ingevoerd hebben
   -Simmer80

  • Bij mij ook! echt tof! eerst wist ik niet eens dat je kon cheaten! 😀

  • stap 1: ctrl-shift-c dan komt er een balk
   stap 2: typ testingcheats true
   stap 3: typ je hack en als het typen niet lukt kopieer de hack dan en lees de tekst goed om te kijken of je niks fout doet
   als dit allemaal niet werkt, zou ik het ook niet weten, sorry 🙂