De Sims 4 vampier animaties en geluidseffecten

11

Eerder hadden we al geschreven over het gerucht dat vampiers naar De Sims 4 zouden komen. Inmiddels zijn er nieuwe animaties en geluidseffecten in de gamecode ontdekt door de modder max20 waarvan hij onderstaande video heeft gemaakt. Dit zijn slechts enkele animaties dus zodra vampiers officieel zullen worden toegevoegd zal het er uiteraard beter uit zien, maar het bevestigt in ieder geval wel dat we binnenkort vampiers kunnen verwachten.

Met dank aan SimsVIP voor het ontdekken van dit nieuws.

Deel dit bericht

11 reacties

    • Nou, het is niet iets waar ik ook nou om zit te springen. Of zit te juichen:”YEAH…eindelijk!!”
      Uiteindelijk deed ik ook weinig met vampiers met de Sims 3….dan nog was het een pakket met elven enz.
      Lijkt wel of ze hun eigen gang gaan en niet naar de spelers luisteren…beetje jammer.
      We wachten maar af..zal wel iets worden;”In het donker durven de gewone Sims niet meer de straat op….en dit is de reden!!!”

      Als er nou eens meer beroepen kwamen enz…

    • @polar44, er zijn echt wel spelers die dit wel leuk vinden. Ik vond vampiers in sims 2 en 3 altijd erg leuk en ik ben blij dat ze ook naar sims 4 komen c:

  1. Dat is momenteel nog niet bekend, maar er gaan geruchten rond dat het een game pack wordt. Ik gok dat er dan meerdere bovennatuurlijke wezens zullen worden toegevoegd. Maar niets is momenteel zeker, we moeten nog even afwachten op een officiële aankondiging.

  2. Vampieren interesseren mij niet zo, maar ik geloof een heleboel andere Simmers wel.
    Ik hoop dat er binnenkort een uitbreidingspakket gaat komen wat het spel echt eens wat meer diepgang geeft. Ik ben inmiddels maar weer overgegaan naar de Sims 3, want op de een of andere manier boeit de Sims 4 me niet. Ik kan niet eens precies uitleggen waarom niet; het voelt om de een of andere rede allemaal heel oppervlakkig aan. Hebben meer mensen dat? Of ben ik de enige die dat vindt?

  3. Anoniem iemand op

    Gisteren is de kwartaalteaser uitgebracht. Inderdaad, in de winter komt een gamepack met vampiers. Ook komt er in de lente een accessoires pakket waarbij je kan bowlen.