De Sims 4 Feestdagenpakket heeft een update gekregen (2016)

1

Het Sims 4 Feestdagenpakket heeft dit jaar weer een update gekregen. Dit keer is er een Notenkrakerbeeld, feestdagenkaars, open haard en de feestcracker (met 8 nieuwe verzamelbare voorwerpen). Daarnaast bevat dit pakket nog steeds andere decoraties voor de feestdagen zoals lampjes, een sneeuwpop en natuurlijk ludieke kersttruien. Download nu het bijgewerkte feestdagenpakket op Origin.

Geweldige feestdagen gewenst met het De Sims 4 Feestdagenpakket!

Het is weer die tijd van het jaar: alles is versierd en iedereen is in feestelijke stemming, dus waarom je Sims niet? Goed nieuws! We hebben het gratis Feestdagenpakket* voor De Sims 4 bijgewerkt!

sims-4-feestdagenpakket-kerst
Vorig jaar hadden we een paar waanzinnige outfits, de verlichte boom, muurstickers in de vorm van sneeuwvlokken en nog wat andere feestelijke voorwerpen toegevoegd om het huis van je Sims een feestelijke sfeer te geven. Dit jaar hebben nog een paar geweldige, nieuwe voorwerpen aan de bestaande verzameling toegevoegd! Verander het huis van je Sims in een feestelijk paradijs met het nieuwe Notenkrakerbeeld, zet de nieuwe feestdagenkaars neer voor sfeer en plaats de open haard om het feest compleet te maken.

Dan begint het plezier pas echt, met de nieuwe feestcracker! Dit is een interactief voorwerp dat een Sim kan gebruiken en wat op verschillende manieren kan ‘uitpakken’. Je Sims kunnen er een snoepje in vinden, wat ze meteen oppeuzelen (uiteraard!) en wat ze net in de juiste stemming kan brengen. Misschien maken ze wat in de cracker zit per ongeluk kapot en vinden ze wat losse onderdeeltjes. Misschien zit er wel helemaal niets in… Of misschien krijgen ze wel een van de nieuwe verzamelbare voorwerpen. Je hoort het goed, er is een nieuwe collectie, echt! In een Feestdagencracker kan een van de 8 knuffeldieren met een bepaald thema zitten, maar je mag zelf ontdekken wat die thema’s zijn. Daarnaast verspreiden de knuffels een Speels aura!

sims-4-feestdagenpakket-kleding-voorwerpen
Het pack bevat al dit nieuws plus de originele voorwerpen, zoals feestdagenhoedjes en de klassieke en onmisbare lelijke kersttrui! Ga hier naartoe om het pack gratis te downloaden!

Bron: thesims.com

Deel dit bericht