30% korting op alle games in Origin

3

Profiteer nu van 30% korting op alle games in Origin met uitzondering van een aantal games waaronder Vintage Glamour Accessoires. Dit is het moment om jouw gamecollectie uit te breiden. Voer bij het afrekenen de kortingscode GIFTOFPLAY om 30% korting te krijgen op je aankoop. Deze actie is nog geldig tot 13 december 2016 om 8:00.

Origin 30% korting

Deel dit bericht

3 reacties

  1. arg te laat heb het al gekocht,vind orrigin op het moment erg onduidelijk…eerst zag je al je games ik kan geen weg meer vinden bij orrigin…Vind het nu een pokke site geworden. koop er de sims en maar verder? Hoe installeer je het,ow oke het is al geínstalleerd..Ik begrijp er niks meer van.Laat het maar zo,kijk er ook verder niet meer naar,start de sims op en klaar met dat orrigin gedoe!

  2. Jammer dat je net iets gekocht hebt. Dat vind ik ook altijd zo vervelend als je net iets nieuws koopt, maar is helaas niets aan te doen.

    En Origin is er inderdaad niet bepaald duidelijker op geworden sinds de laatste updates. Het begint nu een beetje te wennen, maar het voelt nog steeds wat aan als een doolhof. Ik vond de oude site en het programma een stuk overzichtelijker.

  3. Idd nefje Ik kom er ook niet meer uit eerst was het gewoon zo,dat als je een spel gekocht had je spellen kon zien en dan zelf op downloaden klikken,nu zie ik die hele reeks spellen niet meer…Ik heb namelijk alles van de sims4 de uitbreidingen game packs en de (assoisares grr moeilijk woord lol) pakketten ….

    Nou ja het gaat hier maar om een tientje,geen probleem,maar dat gehele origin,het is omdat je het nodig hebt voor de sims,anders had ik het wel gedag gezegd….

    De oude site was idd prima.;-)