Pinguïntech zoekt nieuwe teamleden

1

We werken al meer dan 6 jaar met veel plezier aan Pinguïntech. Aangezien we graag de site en het forum willen blijven uitbreiden en verbeteren zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste Simsfans die ons team willen komen versterken.

Welke teamleden zoeken wij?

  • Nieuwsreporters – Zoek jij regelmatig op alle officiële kanalen naar de laatste nieuwtjes en wil jij dit graag delen met andere fans? Dan is de functie van nieuwsreporter misschien wel wat voor jou. We zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste nieuwsreporters die onze bezoekers graag op de hoogte willen houden van de laatste nieuwtjes over met name De Sims 4.
  • Gidsenmakers – Pluis jij graag alle gameplay in een uitbreiding helemaal uit? Dan past deze functie misschien wel bij jou. We zijn op zoek naar Simsfans die proberen alles uit De Sims 4 te ontdekken en daar graag uitgebreide en duidelijke gidsen over schrijven. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan gidsen over vaardigheden of andere onderdelen uit het spel, maar mensen die graag bouwtutorials schrijven (of filmen) met tips hoe je de mooiste ontwerpen kunt creëren zijn ook meer dan welkom.
  • Vertalers – Vorig jaar hebben we met name het Engelstalige gedeelte wat betreft De Sims FreePlay uitgebreid, maar voor De Sims 4 zijn er momenteel nog niet veel vertalingen gemaakt. We zoeken daarom nieuwe vertalers die gidsen en eventueel (p)reviews naar het Engels willen vertalen.

 
Wat verwachten wij van onze teamleden?

  • Minimale leeftijd van 16 jaar.
  • Ervaring is verder niet nodig, maar wel dat je het leuk vindt om ons team te komen versterken!

 
Wat bieden wij?

  • We maken je wegwijs in WordPress. Dit is het meest gebruikte CMS waarmee een kwart van alle websites ter wereld draait. Als je van plan bent om later iets in de online wereld te gaan doen dan kan deze kennis mogelijk van pas komen.
  • In onze kennisbank voor teamleden delen we informatie over diverse onderwerpen die van pas kan komen voor iedereen die hun eerste stappen in de online marketingwereld wil zetten.

 
Heb jij een passie voor De Sims serie en wil je graag ons team komen versterken? Neem dan contact op via ons contactformulier en geef aan welke functie jij zou willen vervullen en waarom jij graag bij ons team zou willen komen.

Deel dit bericht

1 reactie