Nieuw artikel: Laptop aankoopadvies september 2016

2

Zoek je een goede laptop voor je studie waarmee je ook nog goed De Sims 3 of De Sims 4 kunt spelen? In ons nieuwe laptopadvies geven we tips waar je extra korting kunt krijgen op je nieuwe laptop als (toekomstige) student. Ben je geen student, dan is het ook geen probleem want we geven natuurlijk ook in het Laptop aankoopadvies van september 2016 een overzicht van de beste laptops voor De Sims 3 en De Sims 4 zonder speciale studentenkorting. Dit keer bespreken we drie laptops tot zo’n 500 euro en drie laptops tussen de 650 en 750 euro. Zo vind je altijd de juiste laptop of je nu een groot of wat kleiner budget hebt.

Laptop aankoopadvies september 2016

Deel dit bericht

2 reacties

  1. Ik zie mijn laptop ertussen haha. Volgens mij zit er niet eens verschil tussen die 2 modellen. Ze zijn identiek qua hardware en ook even duur. Lijkt me ook raar als lenovo twee aparte, maar toch zowat identieke laptops op de markt zou brengen xD

    • Ja, bedankt nog voor de tip 🙂 En inderdaad, zelfs de naam lijkt op elkaar. Dus misschien dat ze de naam verkeerd hebben en dat het gewoon dezelfde laptop is.