Er is een tijd van komen en gaan..

13

En die tijd is voor mij, Vogelzang, nu aangebroken. Ik heb me 3 jaar lang met lief en leed ingezet als nieuwsreporter voor Pinguïntech, maar het is voor mij nu echt tijd voor een nieuw avontuur. Ik ga beginnen met een studie dit jaar, en daarom heb ik gewoon té weinig tijd om een steentje bij te dragen aan de site.

Daarentegen speel ik nog wel Sims (ook al heb ik daar ook steeds minder tijd voor). Ook het Rollercoaster Tycoon genre bloeit weer helemaal op, en dat vind ik ook geweldig!

Mochten de sollicitaties voor nieuwsreporter weer openen, dan zou ik zeker zeggen: Doen! Het is een heel gezellig team, erg flexibel en je kan er super veel van leren!

Ik wens jullie allemaal heel veel geluk in jullie toekomst, en natuurlijk nog veel Simsplezier!

Sul sul,
Vogelzang

Deel dit bericht

13 reacties

  1. succes met je studie,en bouw er wat moois van in september met planet tycoon die dan uit komt,ga ik ook doen;-)en bedankt voor al je boeiende nieuws van de afgelopen drie jaar;-)

    • Hey Adriennn,

      Ik zal de site nog zeker blijven bekijken en ik ga me 100% inzetten voor m’n studie! Pinguïntech blijft voor mij de beste NL’se Sims-fansite!

  2. Bedankt voor al je werk in de 3 jaren Vogelzang. Iedereen waardeert het enorm wat je voor ons hebt gedaan. Hopelijk gaat de studie lukken en kun je iets doen wat je gelukkig maakt.
    Bedankt voor alles en geniet van je studie.

  3. Hey Vogelzang,
    Wel jammer dat je weggaat. Iedereen waardeert je werk, maar Ik denj dat iedereen je ook veel succes wilt wensen met je Studie.
    Bedankt voor alle Nieuws-Berichten en veel succes in de Toekomst!