Pinguintech zesde verjaardag giveaway: Bundle pack 3

51

Sinds 17 juli bestaan we alweer 6 jaar en dat moet natuurlijk gevierd worden! En wat is er nou leuker dan dit mooie moment te delen met jullie, onze fans? We hebben van Kinguin twee codes gekregen voor De Sims 4 Bundle pack 3 die we aan jullie mogen verloten.

Update: Iedereen bedankt voor het meedoen. De winnaars zijn:

 • Miek Simon
 • Moris Lydia

Gefeliciteerd! Jullie ontvangen zo snel mogelijk een e-mail met de code voor Bundle pack 3.

Deze bundel bevat De Sims 4 Uit Eten, De Sims 4 Filmavond Accessoires en De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires. Met deze nieuwe uitbreidingen kunnen je Sims straks een onvergetelijke avond beleven! Wil je kans maken op een van deze bundels? Laat dan een reactie achter bij dit nieuwsbericht. Meedoen aan deze giveaway kan tot 3 september om 22:00. De winnaars zullen we de volgende dag bekend maken. Indien de winnaar niet binnen 2 maanden reageert zullen we de prijs aan iemand anders verloten.
Pinguintech zesde verjaardag giveaway Bundle pack 3

Nog niet bekend met Kinguin? Bij Kinguin kan je voordelig De Sims spellen aanschaffen. Neem een kijkje in onze De Sims 4 prijsvergelijker of bekijk eens de reviews van Kinguin op ons forum.

Deel dit bericht

51 reacties

 1. Hoi pinguintech ,
  Gefeliciteerd met jullie 6de verjaardag , ik ben een oma die voor de kleindochter de huizen bouwt en de kleindochter speelt het spel . Met zo een bundel erbij zouden we weer uren plezier hebben 😀
  Hopelijk horen we bij de gelukkigen .
  Groetjes van een happy oma 😉

  • Hey Joline,
   Je vertelt dat je De Sims niet hebt, omdat je De Sims duur vindt.
   Ik weet niet of je het spel wel of niet hebt gekocht.

   OM TE SPELEN HEB JE DE GAME DE SIMS 4 (LOS VERKRIJGBAAR) EN ALLE UPDATES NODIG.

 2. ontzetend gefeliciflapperstaard met jullie feest ik ben 13 en ben een truoe simmer ik lees jullie altijd als ik iest wil lezen ik ben gek op de sims 4 en jullie ik zou graag meedoen aan de win actie voor de sims 4 love u

 3. ♪ happy birthday to youu, op het ijs staat een pinguin ♪
  Pinguintech is zes jaar! Hoera hoera hoera,
  Ik volg pinguintech iets na de release van Sims 4, ongeveer Oktober 2014 wanneer ik een vraag had en die op het forum kwijt kon. Ik heb meegedaan aan verschillende winacties, meegedacht over eventuele tips die rondgingen, ontdekken of er dingen gelekt waren. Ik ben in 2 jaar Sims Addicted geworden, mede dankzij Pinguintech waar ze alle uitbreidingen, updates en releases netjes vermelden. Ik wil dit pakket winnen omdat dit de pakketten zijn die ik een beetje onnodig vond en ik niet zeker wist of ik het geld er wel aan wou uitgeven, dit is dus een geschoten kans voor mij. 6 jaar gehad. Ook bestaat er een kans dat ik binnen 3 maanden verhuis naar Augsburg(Duitsland, 80km van Bayern vandaan) en tja, dan moet ik mijn leven opnieuw opbouwen. Ik heb zeker genoeg dingen om me mee te vermaken binnen de evt verhuizing, dit pakket zal me extra gelukkig maken. Mogen er nog veel mooie jaren volgen!

 4. Gefeliciteerd met de 6e verjaardag van Pinguintech!
  Ik ken deze site nou al een aantal jaar en maak vaak stilletjes dankbaar gebruik van jullie gidsen voor de Sims Freeplay. Via deze weg wil ik jullie dan ook graag bedanken voor het maken hiervan!
  Maar ik speel niet alleen de Sims Freeplay, ook de Sims 4 ligt bij mij in de kast. Voor nu alleen het basisspel, maar ik hoop hier deze drie spellen ook bij te kunnen voegen.
  Nou goed, kortom bedankt voor de zes jaren op het internet en de Sims wereld! Hopelijk kunnen wij nog lang genieten van deze site.

 5. Gefeliciteerd!🎉 Ik zou graag mee willen doen aan de winnactie omdat ik al van kleins af aan helemaal dol ben op de sims. Maar het is soms best prijzig om te kopen. Ik wens iedereen die meedoet aan de winnactie heel veel geluk
  Groetjes Manou