Gerucht: De Sims 4 Stadsleven wordt derde uitbreiding?

20

Mogelijk zal de derde uitbreiding voor De Sims 4 in het teken staan van appartementen en het leven in de stad. De fansite O Sim BR is namelijk een vermelding tegengekomen op een Braziliaanse classificatiesite van de derde uitbreiding die gezien de naam vermoedelijk om het leven in de stad zou draaien. Momenteel is er verder nog niets bekend over deze nieuwe uitbreiding en is het nog even afwachten op een officiële bevestiging en aankondiging. Maar we houden jullie op de hoogte als hierover meer bekend wordt.

De Sims 4 Stadsleven derde uitbreiding gerucht

Deel dit bericht

20 reacties

  1. Het is een beetje jammer dat de Sims 4 werd aangekondigd als opvolger van de Sims 3, “Maar dan beter!!!”…
    Nou, van dat laatste merken we nog niet veel. stadsleven..wordt dat:”Leven in de wolken…kijk uit over de baai waarin de bootjes varen..ga waterskieeën en ontdek de wereld onder water. En zoek in donkere steegjes tussen de rommel een schat of verdwaal in het nacht leven. ” Sims 4 speelt wel beter, maar we missen ook veel dingen…Maar ja, de sims 3 was ook niet in één keer alles oké..
    Het zal mij zeer benieuwen wat ze er van gaan maken….maar zoals je al zegt simexotica..het lijkt meer leven de lol en de gein. Kom op met een wasmachine of een klok die wel meeloopt met de tijd.
    Ach, vele wensen zullen denk ik nog niet in vervulling gaan.
    We wachten in spaning af.

  2. Ik denk het ook niet polar…De sims 3 is nog niet oke kwa lag,maar op dit moment wel leuker…

    maar goed moet wel zeggen een aantal van die pakketjes van 10 euro had makkelijk bij andere pakketten gekund….dit duurt allemaal zo lang en dan heb je eigenlijk nog niks,maar wel de prijs die je ervoor hebt betaald.

    En dat zeg je eigenlijk precies goed,van dat laatste merken we niet veel.

  3. Hey Lientje1544.D,
    Ik moet je helaas teleurstellen dat ik hierop geen Oplossing weet.
    Wat ik wel wil vertellen is dat deze vragen gesteld mogen worden op Het Forum.
    Niet in een speciaal Nieuwsbericht.
    Dit gaat over een Speculatie van De Sims 4 Stadsleven, het gaat hier dus NIET over De Sims Freeplay.

    • Hoi Iris,

      Ik denk dat ze van het hele concept:”Open wereld” zijn afgestapt. Het is meer:”Kijk naar het laadscherm als je Sims voor zijn huis staat”hahaha.;o)
      Nee, even serieus…een open wereld wordt het helaas niet. Dat zit er bij de Sims 4 niet in.
      Jammer maar helaas.

  4. HaloDarkMoon op

    NOG 3 DAGEN EN IK KAN M KOPEN! IK KOOP M 900% Ik wil t echt! Al sinds het gerucht volg ik alles. Nu ik alle trailer ongeveer 10x heb gezien heb ik besloten dat er geen enkele mogelijkheid is dat mening veranderd door de prijs. het is gewoon geweldig… Dat het anders is dan de ‘vorige versie’ dat is toch normaal. Het is eigenlijk gewoon totaal iets anders geworden maar laat het los. het is GEWELDIG (naar mijn mening).