Blog: Verzamel ze allemaal! Meer info over het Strijdstation in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires

0

In De Sims 4 Kinderkamer Accessoires kunnen jouw Sims kinderen tegen elkaar strijden met het leegtewezen strijdstation. In deze blog lees je alles over het strijdstation en de 20 leegtewezenkaarten die ze straks kunnen verzamelen.

Verzamel ze allemaal! Meer info over het Strijdstation in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires
Leif. Barry. Lora. Finn. Ellie. Het zijn de vereerde namen van legendarische Leegtewezen-trainers, meesters van de vijf elementen. Mogen de kinderen van jouw Sims zich de volgende leden van deze elitegroep gaan noemen? Ze maken kans om een legende te worden op 28 juni in De Sims Kinderkamer Accessoires*.

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires leegtewezen strijdstation

Leegtewezens vormen de inspiratie voor een verzamelkaartspel dat kinderen van Sims kunnen spelen. Het allereerste in zijn soort in de Sims. In een spectrum van vijf krachtige elementen (aarde, vuur, wind, water, leegte) zijn er in totaal twintig monsters te vinden. De minder exclusieve monsters kun je verzamelen door een boostpakket via een computer te bestellen, maar zeldzamere monsters vind je eerder door de wereld te doorzoeken. Voel in een holle boom, graaf in die berg afval daar verderop… het is de moeite waard als je ze allemaal wilt vangen.

Je kunt Leegtewezens zelfs met andere kinderen in de buurt ruilen om die ene, vurig gewenste kaart te bemachtigen. Daarnaast heeft elke monsterkaart een beperkt beschikbare folievariant die je buurtgenoten groen en geel van jaloezie zal doen zien.

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires leegtewezens verzamelen

Hoe fraai je Leegtewezenkaart er ook uitziet op de plank, je krijgt ze pas in volle glorie te zien als je je Sims het Strijdstation geeft, een elektronische arena waar de Leegtewezens tot leven komen. Selecteer het Leegtewezen dat je wilt gebruiken in de gevechten. Naarmate je ze meer traint en aan gevechten laat deelnemen, gaat hun krachtniveau omhoog, wat een belangrijke rol speelt bij het bepalen wie de winnaar wordt. Iedere deelnemer stopt zijn of haar wezenkaart in de machine en het digitale scherm springt tevoorschijn terwijl kinderen op de knoppen rammen om de strijd te winnen. Aanvallen van Elementen springen zelfs het scherm uit, een effect dat verder wordt versterkt door de fantasie van het kind zelf.

Win met je Leegtewezens en wordt de egalisator der elementen en misschien nog wel belangrijker: de kampioen van de speeltuin! Dit lot staat je te wachten in De Sims 4 Kinderkamer Accessoires dat op 28 juni wordt uitgebracht.

Bron: thesims.com

Deel dit bericht