De Sims FreePlay politie update is nu uit

38

Bouw vandaag nog het nieuwe politiebureau in De Sims FreePlay. Deze nieuwe update voegt een actieve carrière toe aan het spel waarbij je jouw Sims kan volgen op het werk. De Sims FreePlay politie update is beschikbaar vanaf niveau 11. Lees op ons forum meer over hoe je de beroepstraining op het politiebureau kan volbrengen.

De Sims FreePlay politie update

Stop! Uit naam van Simstad! Zet je schrap voor een nieuwe beleving met Beroepen
• Begin een carrière als politieagent in Simstad
• Word hoofdcommissaris of paranormaal agent
• Onderzoek griezelige scenario’s, poets je ondervraagtechnieken op en hoor de nieuwste roddels via het surveillancebusje
• Voeg een cel, poltiehondgedeelte en meer aan je politiebureau toe. Handhaaf de wet in De Sims FreePlay.

Deel dit bericht

38 reacties

  1. Ik wou dubbele diensten draaien dus ben vip geworden. Nu moet ik alsnog 20lp betalen. Maar is dit per keer? Want dat is echt superduur. Of speel je het dan vrij voor altijd?!

    • Eerst politie mensen op niveau 6 laten komen, dan kan je kiezen welk soort agent je wilt worden.

  2. Mijn politieagenten lopen vast.eentje met groen balkje(al 2 weken)geen beweging in te krijgen,maar andere Sims kunnen ook niet meer naar die politiebusje,heeft iemand een oplossing?De andere zit vast in gymzaal met rondje boven hoofd waar nog maar 1 opdracht bij gedaan moet worden,ook daar kan geen andere Sims aan de slag!!ik kan alleen burowerk uitvoeren.HEEFT IEMAND MISSCHIEN EEN OPLOSSING??

  3. Als het spel vastloopt kan de oplossing zijn om het spel te deleten en opnieuw installeren. Je krijgt dan de vraag of je het op de cloud opgeslagen spelen wil downloaden. Daarmee kun je weer verder. Dat heb ik een keer gedaan. Hopelijk is dat niet de bug waardoor het vastliep ook opgeslagen, want dan ben je er niks mee opgeschoten. Maar het is het proberen waard.

    • Je kan meer opslagruimte krijgen door andere apps te verwijderen. Het ligt er een beetje aan welk merk telefoon je hebt. Bij apple kan je namelijk geen opslag uitbreiden. Bij de rest zowat allemaal wel door een micro SD kaart te kopen.

    • Of bedoel je in het spel zelf? Want dan moet je linksboven klikken op het werkicoon en dan op het tweede tabblad. Je hebt dan een aantal werkmuntjes nodig om de opslag te vergroten.

    • Anoniem iemand op

      Tik op de sim die naar binnen loopt. Dan krijg je één of meerdere opties kies er één en wacht totdat de sim ermee klaar is.