10 reacties

  • Toch wel handig die cheats 😉 Alles zelf verdienen is natuurlijk ook wel leuk, maar dit is toch wel het eerste wat ik ging uitzoeken vlak na het openen van mijn eerste restaurant in het spel 😛

 1. simexotica op

  bij mij doen de cheats het niet….alleen de cheats testingcheats true…bb.ignoregameplayunlocksentitlement en bb.showhiddenobjects……….De rest pakken allemaal niet…dus speel maar zonder ….maar ja is ook best te doen..sommige dingen haal je niet voordat je sim eraan gaat maar dat is dan de uitdaging denk ik haha;-)

  • Alleen de cheats voor restaurantvoordelen of ook andere cheats? Vreemd in ieder geval, ik heb ze allemaal getest en bij mij werken ze prima.

 2. simexotica op

  De restaurantcheats…en die cheats voor als je bijvoorbeeld je tuinvaardigheid naar tien hebt gehaald….weet ff niet hoe die cheats heten….doen het bij ook niet….

  alleen die drie en motherlode dan.

  • Om de cheats voor vaardigheden te gebruiken moet je eerst testingcheats true hebben ingevoerd, anders werken ze niet. Het zou kunnen dat dat ook voor de restaurantvoordelen moet. Ik heb die cheats trouwens ingevoerd op het moment dat ik bij het restaurant was met de eigenaar van dat restaurant. Misschien dat het niet werkt als je niet bij het restaurant met de juiste Sim bent, maar dat heb ik niet getest.

 3. simexotica op

  die testingcheats true heb ik altyd aan……en die cheats gebruikte ik bij mijn restaurant….ik ben alleen nog maar bij het restaurant hahaha….mijn sterren zijn alle vier al groen…;-)dus nou ja ach heb ze ook niet echt nodig…