De Sims 4 Dine Out verschijnt over 2 weken + eerste details

4

De Sims 4 Dine Out zal waarschijnlijk over 2 weken verkrijgbaar zijn. De webshop Smyths Toys heeft namelijk een pre-order voor de derde bundel online gezet met een releasedatum van 26 mei. Deze bundel bevat de De Sims 4 Dine Out en de eerder verschenen Filmavond accessoires en Romantische Tuinaccessoires. Aangezien aankondigingen voor game packs meestal 2 weken van tevoren verschijnen kunnen we dus waarschijnlijk morgen de officiële aankondiging verwachten van dit nieuwe game pack dat restaurants toevoegt aan De Sims 4.

De Sims 4 Dine Out boxart

Gelukkig zijn de eerste details over dit nieuwe pakket nu al te lezen op de website van Smyths Toys. Hieruit blijkt dat de geruchten dat we met dit pakket restaurants kunnen gaan beheren waar zijn.

The Sims 4 Dine Out – Own a restaurant and take your Sims out to eat. Create and manage a variety of restaurants, hire staff, and set the perfect menu to earn a profit and expand your business. Dine out with Sims to enjoy all-new experimental cuisine and spend quality time with friends and family.

Met dank aan DotSim voor het ontdekken van dit nieuws.

Deel dit bericht

4 reacties

 1. simecotica op

  Het kan best leuk zijn,maar vind dat dit in beleef het samen had gekund….Ik hoor ze nog roepen de sims4 word beter enzo als drie?Maar het weer veranderd niet eens……het peuter zijn slaat het over,je kunt eigenlijk nog niet eens op vakantie,Er is niet eens een kat of hond of iets.Dagelijkse dingen er is niet eens een wasmachine. Drie is een hele erge zwaar spel maar je hebt wel lekker alles je kunt van alles doen.

  De open buurten is zeker fijn,zie auto boot…..;-)

  Het duurt allemaal zolang,deel 1,2 en drie sprongen met bosjes uit de grond. Het enige compliment op dit moment ,vind ik het bouwen is mooier het ziet er mooier uit,en het werkt zonder bevriezing….maar ja dat is dan in mijn ogen ergens niet genoeg. De natuur vind ik wel heel mooi.De sims4 aan het werk is ook leuk,beleef het samen snap het moet er tussen,maar dat je dan nu restaurants erbij gaat doen…de sims gaan het maken ????Dat had wat mij betreft in 1 spel gekund.

  Nou ja kortom, het spel is van als ik het goed hebt van 2014….Dan zou je toch wat meer ervan verwachten.

  • Helemaal mee eens, je verwacht minstens huisdieren! Heel dom van de sims 4