De Sims 4 Downloads Spotlight – februari 2016

3

Deze maand hebben we een aantal openbare kavels en een mod geselecteerd uit de community. Zijn jouw Sims klaar om op wereldreis te gaan?


We beginnen onze wereldreis in Nederland, met de openbare kavel Amsterdam. Hier kunnen je Sims gezellig op café gaan of genieten van de typische Amsterdamse grachten. Hierna vliegen we naar Curacao waar we heerlijk tot rust kunnen komen op de terrassen of de grot in de kelder kan verkennen.

Dan vervolgen we onze weg naar Granite Beach, een tropische variant op Granite Falls. Om deze vakantiewereld te kunnen laten werken heb je wel het Game Pack In de Natuur nodig. Daarna duiken we nog even de stad in en bezoeken we de Times Square van New York.

Na de drukte van New York is het tijd om onze Sims helemaal te rust te laten komen in een luxueuze spa. Onze Sims voelen al hun stress spontaan verdwijnen na een bezoekje aan de Bali Orchid Spa en Lotus Tree Spa. Voor deze kavels heb je het Game pack Wellnessdag nodig.

Weet jij nog andere leuke downloads? Laat dan jouw aanbeveling achter in het De Sims 4 Downloads Spotlight – maart 2016 topic op ons forum. En misschien zie je jouw aanbeveling dan terug in de volgende De Sims 4 Downloads Spotlight.

Deel dit bericht

3 reacties

  1. Ik zie eerlijk gezegd de gelijkenis met Isla Paradiso niet zo, maar het lijkt mij wel een leuke mod. Het zou nog leuker zijn als EA het mogelijk maakt dat Sims ook aan de waterkant kunnen spelen en zwemmen, zandkastelen bouwen etc..

    • Ja, dat zou inderdaad wel leuk zijn ja, om bijvoorbeeld in een Game Pack te doen. Ik heb de mod net even uitgetest, en het zijn echt alleen de bomen die veranderd worden. Voor de rest blijft alles gewoon hetzelfde (achtergrond, grond etc.)…