De Sims FreePlay spelen op je laptop of PC

18

Met Nox App Player kan je nu De Sims FreePlay spelen op je Windows PC. Met deze emulator die je op bignox kunt downloaden kan je de Google Play Store openen en De Sims FreePlay installeren en spelen. De fansite SimCookie heeft dit getest en bij hen werkte De Sims FreePlay in de Nox App Player, maar bijvoorbeeld SimCity Buildit konden ze niet werkend krijgen. Op deze pagina kan je overigens in het Engels een korte uitleg vinden over hoe de Nox App Player werkt.

We raden persoonlijk het gebruik van emulators niet aan voor het spelen van De Sims FreePlay aangezien je constant verbinding nodig hebt met de servers van EA, maar als je geen tablet of gsm hebt dan zou dit een leuke mogelijkheid kunnen zijn om toch even De Sims FreePlay uit te testen.

Deel dit bericht

18 reacties

  1. Adriënne op

    nadat ik het heb gedownload, krijg ik linksbovenin een uitroeptekentje, als ik er op tik zegt het ‘enable VT to boost performance, restart your PC and press quickly on F1´ dat werkt bij mij dus niet :I. Weten jullie misschien een andere manier om bij die VT te komen?

  2. Ik zou persoonlijk geen bundels e.d. kopen omdat dit niet officieel wordt ondersteund door de makers van het spel. De Sims FreePlay is gemaakt voor gsm’s en tablets en je weet nooit zeker hoe zoiets in praktijk werkt als je via een omweg speelt.

    Voor de mensen die geïnteresseerd zijn in de vraag van Adriënne. Hier kan je daar meer over lezen: http://www.pinguintech.nl/forum/viewtopic.php?f=27&t=1760&p=12869

    @mandy Welk account bedoel je precies?

  3. ik heb de nox geinstaleerd op mijn pc maar ieders keer dat ik NOX wil opstarten dan laad die zich wel maar bij 99% blijf die hangen en ik heb dit al meerder keer opnieuw geprobeer maar hij blijf ieders keer op 99% hangen weet iemand of kan iemand me hier mee helpen vertellen hoe dit kan doe ik iets verkeerds soms want want ik ook doe hij blijf op 99% hangen graag zou ik willen weten of iemand me hier mee kan helpen of een ander optie kan geven zo dat ik sims freeplay ook op mijn pc kan spelen alvast bedankt wie me kan helpen

  4. ik wil het spel downloaden op mijn pc . ik kan het niet en mijn papa ook niet ! mijn papa kan computers maken en een spel erop zetten . ik vind de sims 3 beestenbende of de sims 3 leuker .