Oplossing voor grafische problemen in De Sims FreePlay

15

Sinds de nieuwe eilandupdate voor De Sims FreePlay van vandaag hebben een aantal spelers last van diverse grafische problemen zoals Sims die witte / onzichtbare gezichten of kledingstukken hebben. Momenteel zijn de makers van het spel de problemen nog aan het onderzoeken. Ze adviseren als je hier ook last van hebt om je voortgang te uploaden naar de cloud en om daarna De Sims FreePlay opnieuw te installeren. Vervolgens kan je na de herinstallatie je voortgang downloaden uit de cloud. Mocht je bang zijn je voortgang kwijt te raken, dan kan je eventueel je voortgang downloaden op een tweede apparaat als je die hebt.

De herinstallatie zou kunnen helpen om de problemen op te lossen. Mocht je hierna toch nog problemen hebben, dan kan je hier contact opnemen met Firemonkeys.

Sorry to hear that you’re encountering texture issues. We’re investigating why this happening but in the meantime try saving your progress to the cloud before doing anything else in game. Once you’ve successfully uploaded your save, exit the game, uninstall it from your device and then reinstall The Sims FreePlay from your App store. Once you start the game you can download your saved progress from the cloud and you can keep playing! That should help with the texture issue… if you’re still seeing textures being odd, please contact us via help request (http://bit.ly/EAFMhelp) and we’ll get right on it. Thanks!

Bron: The Sims FreePlay op FB

Deel dit bericht

15 reacties

 1. Hoi ik heb een vraagje en ik hoop dat jullie mij daarmee kunnen helpen. Ik speel al heel lang Sims en ik ben ook heel ver. Alleen na die laatste update kom ik er niet meer in. Ik heb de game al een paar keer op nieuw gedownload, met de gegevens in mij cloud. Ik heb ook al een keer mijn telefoon helemaal uit gezet, maar ik kom er gewoon niet in. Wat moet ik doen? Ik hoop dat jullie me kunnen helpen!

  • Ik heb precies hetzelfde. Het spel sluit zich vanzelf af als je hem opstart, sinds de nieuwe update en ik de boot naar het eiland heb gebouwd.

  • Er zijn zoiezo veel problemen na de update
   Mijn sims zitten bij de buren en die krijg ik niet terug
   Want dan stopt het spel

  • Pinguïntech op

   Hier hebben helaas inderdaad meer mensen last van. Hier kan je zelf niets aan doen, het is wachten totdat de makers van De Sims FreePlay dit oplossen.

 2. Wat kan je doen om het tropisch eiland af te krijgen? Ik had niet genoeg bouwpunten en te weinig van de laatste fruitsoort. Van de rest heb ik veel over
  Ik baal ervan dat ik het met geen mogelijkheid bij elkaar kreeg
  Groetjes

 3. Ik heb een vraag, ik hoop dat iemand mij kan helpen.
  Als ik groente kweek krijg ik hier geen geld meer voor. Eerder was dat wel altijd zo, maar het geld wordt opeens niet meer opgeteld bij mijn sims dollars. Weet iemand hier een oplossing voor?

 4. Help….

  Als ik de sims freeplay opstart en ik zit er 5sec. Op en dan stopt die automatisch en kan ik er voor kiezen om een feedback te sturen of opnieuw optestarten.
  Als ik het opnieuw opstart moet ik alle poppetjes weer opnieuw activiteiten laten doen.

  Wie kan mij helpen?????

 5. Wie heeft ook de volgende problemen?
  2 honden zijn vermist.
  Al mijn vrienden zijn weg als ik de partyboot aanklik.
  Ik speel opnieuw een kerstchqllenge en het sneeuwt in mijn openbare plaatsen.