De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires blog

4

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires is zojuist aangekondigd. In onderstaande nieuwe blog kom je meer te weten over dit nieuwe accessoirespakket dat vanaf 9 februari via Origin verkrijgbaar zal zijn.

De liefde hangt in de lucht met De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Denk goed na voordat je een wens doet!
De vogeltjes fluiten, planten krijgen knoppen… De liefde hangt in de lucht en jouw Sims kunnen dit zelf ervaren met De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires*! Het accessoirespakket, dat op 9 februari gelanceerd wordt, bevat nieuwe voorwerpen en kleding waarmee jij het Victoriaanse tuintafereeltje van jouw dromen waar kunt maken.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires bestaat uit een mix van fleurige flora en marmeren meubilair waarmee je parken kunt aanleggen in nieuwe stijlen, of waarmee je jouw eigen achtertuin in een nieuw jasje kunt steken. Houd jij van een strak gazon met gesnoeide rozenstruiken en bloemen die over het latwerk klimmen? Misschien leg je liever jouw eigen botanische tuinen aan in Victoriaanse stijl, inclusief spuwende leeuwenfonteinen en statige Dorische zuilen? Met deze spullen en meer kun je weelderige tuinen vormgeven voor romantische momenten, zoals afspraakjes, huwelijksaanzoeken en bruiloften; of gewoon voor een heerlijk middagje in de buitenlucht.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Jouw Sims kunnen van de nieuwe Fontein van Gluteus Maximus gebruikmaken, die niet alleen een mooie achtergrond vormt. Sims kunnen op het randje van de fontein gaan zitten en daar met elkaar knuffelen, of elkaar zelfs nat spetteren om te laten zien hoeveel ze om elkaar geven. Wanneer ze in een maffe bui zijn, kunnen ze zelfs in de fontein springen om wat rond te dollen of er nog een schepje bovenop doen door een watergevecht met een andere Sim aan te gaan. Sims die kattenkwaad in de zin hebben, kunnen zelfs zeep in de fontein gooien en toekijken hoe het water zich tot een enorme schuimmassa transformeert.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires

Verder bevat dit accessoirespakket de Fluisterende Wensput en wee de Sim die de krachten van deze put onderschat. Het kost slechts één enkele Simdollar om een wens te doen; een wens voor geluk, welvaart, een kind, jeugdigheid, liefde en meer… Houd er wel rekening mee dat de Wensput uiterst temperamentvol uit de hoek kan komen. Het is dus wijs om niet alleen rekening te houden met de juiste wens, maar ook met het juiste moment. Er zijn meer dan vijftig verschillende uitwerkingen mogelijk, die de levens van jouw Sims drastisch kunnen veranderen. Dat kan heel erg goed, of juist heel erg tragisch aflopen.

Je kunt al deze nieuwe onderdelen zelf ervaren tijdens een bezoekje aan de Verloren Helende Tuinen, een gloednieuw park dat deel uitmaakt van het accessoirespakket en een karakteristieke achtergrond vormt voor romantische verhalen. Jouw Sims zullen er tijdens hun bezoekje zo goed mogelijk uit willen zien en dankzij de fleurige mode en kapsels kunnen ze in de lente fris voor de dag komen. Terwijl ze door het park struinen, klinken er serenades via de nieuwe radiozender met barok, die stemmige muziek geïnspireerd door de zeventiende eeuw ten gehore brengt.

De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires wordt op 9 februari gelanceerd. Maak een wandelingetje door de tuinen om alles met eigen ogen te bekijken!

Bron: thesims.com

Deel dit bericht

4 reacties

    • Pinguïntech op

      De Sims 4 Romantische Tuinaccessoires is pas vanaf 9 februari verkrijgbaar.