De Sims 4 Beleef het Samen clubpunten cheat

33

Heb je geen zin om te sparen voor de clubvoordelen in De Sims 4 Beleef het Samen? Probeer dan onze nieuwe mod waarmee je clubpunten erbij kan cheaten. Met dank aan de mod van TwistedMexi hebben we deze mod kunnen maken en we hebben tegelijk drie andere bestaande cheats toegevoegd. De laatste drie cheats zijn een verkorte versie van cheats die al in het spel zitten zodat je ze gemakkelijker kan gebruiken.

Voordat je onderstaande cheats kan gebruiken moet je eerst testingcheats true hebben ingevoerd.

  • clubpunten [aantal] – Hiermee kan je clubpunten toewijzen aan de geselecteerde Sim. Je kan eventueel ook clubpunten weghalen door een negatief aantal in te vullen (bijvoorbeeld -100).
  • tevredenheid [aantal] – Hiermee geef je de geselecteerde Sim tevredenheidspunten.
  • behoeften – Vervult de behoeften van de geselecteerde Sim.
  • behoeften_huishouden – Vervult de behoeften van alle Sims in het huishouden.

Download Clubpunten cheat

De Sims 4 Beleef het Samen clubpunten cheat

Installatie-instructies:
Plaats het zip-bestand in De Sims 4 Mods map: C:\(Mijn) Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods. Net zoals bij andere mods dien je het zip-bestand niet uit te pakken. Om deze mod te kunnen gebruiken dien je onder “Spelopties > overige’ in De Sims 4 zowel “aangepast materiaal en modificaties inschakelen” als “scriptmodificaties toegestaan” aan te vinken.

Deel dit bericht

33 reacties

  1. De cheat voor clubpunten werkt alleen als je de mod in je De Sims 4 Mods map heb geplaatst. Hebben jullie dit gegaan en staan de opties “aangepast materiaal en modificaties inschakelen” en “scriptmodificaties toegestaan” aan?

  2. Ja zo heb ik het gedaan en lukt mij niet.

    Ik had ook eerst het zip-bestand (Niet uitgepakt) bij de sims 4 mods gezet zoals ik had gelezen lukte niet daarna uitgepakt ging ook niet.
    In het spel heb ik eerst testingcheats true gedaan en vervolgens tm.clubcredit ging niet.
    Ik zal wel iets fout doen

  3. Pinguïntech op

    Als je de mod van TwistedMexi hebt gedownload (van Reddit) dan kan je bijvoorbeeld tm.clubcredit 500. Als je onze mod gebruikt (die in dit nieuwsbericht staat) dan kan je het aantal clubpunten verhogen met de cheat clubpunten 500 (of een ander aantal).

    • Moet dit in het engels of in het nederlands, bij mij doet hij het ook niet namelijk.

    • Pinguïntech op

      Ik heb vandaag de mod getest op een nieuw systeem en het werkt meteen.

      Heb je de volgende stappen allemaal gedaan?
      – De mod downloaden: http://www.pinguintech.nl/?smd_process_download=1&download_id=23510
      – Pak de mod niet uit en plaats het zip-bestand in De Sims 4 Mods map: C:\(Mijn) Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods.
      – Vink onder “Spelopties > overige’ in De Sims 4 zowel “aangepast materiaal en modificaties inschakelen” als “scriptmodificaties toegestaan” aan.
      – Herstart indien nodig De Sims 4.
      – Open het cheatvenster en voer testingcheats true in. Hierna kan je de cheats in het nieuwsbericht gebruiken (bijvoorbeeld clubpunten 500).

  4. Nu heb ik de TestingCheats Always On gebruikt van Reddit en die werkt perfect maar de club punten niet, heb van alles geprobeerd.
    ik laat het zo dan maar bedankt Nefje en Pinguïntech 😉

  5. Pinguïntech op

    Heb je PT-cheat-clubpunten-tevredenheid.zip in je Mods map geplaatst? Hier werkt de mod namelijk wel prima. Je moet wel eerst testingcheats true hebben ingevoerd voordat je de cheats kan gebruiken

    • Dat is waar want als ik gelt Cheact met money dan doe ik eerst testingcheats true