De Sims 4 Beleef het Samen clubpunten cheat

33

Heb je geen zin om te sparen voor de clubvoordelen in De Sims 4 Beleef het Samen? Probeer dan onze nieuwe mod waarmee je clubpunten erbij kan cheaten. Met dank aan de mod van TwistedMexi hebben we deze mod kunnen maken en we hebben tegelijk drie andere bestaande cheats toegevoegd. De laatste drie cheats zijn een verkorte versie van cheats die al in het spel zitten zodat je ze gemakkelijker kan gebruiken.

Voordat je onderstaande cheats kan gebruiken moet je eerst testingcheats true hebben ingevoerd.

  • clubpunten [aantal] – Hiermee kan je clubpunten toewijzen aan de geselecteerde Sim. Je kan eventueel ook clubpunten weghalen door een negatief aantal in te vullen (bijvoorbeeld -100).
  • tevredenheid [aantal] – Hiermee geef je de geselecteerde Sim tevredenheidspunten.
  • behoeften – Vervult de behoeften van de geselecteerde Sim.
  • behoeften_huishouden – Vervult de behoeften van alle Sims in het huishouden.

Download Clubpunten cheat

De Sims 4 Beleef het Samen clubpunten cheat

Installatie-instructies:
Plaats het zip-bestand in De Sims 4 Mods map: C:\(Mijn) Documenten\Electronic Arts\De Sims 4\Mods. Net zoals bij andere mods dien je het zip-bestand niet uit te pakken. Om deze mod te kunnen gebruiken dien je onder “Spelopties > overige’ in De Sims 4 zowel “aangepast materiaal en modificaties inschakelen” als “scriptmodificaties toegestaan” aan te vinken.

Deel dit bericht

33 reacties